Megjött. Hogy mondjam el anyának?
Figyelt kérdés
2011. aug. 18. 18:07
1/14 anonim válasza:
Anya hallod.. megjött. :D Nem kell belőle nagy ügyet csinálni.
3/14 anonim válasza:
Hát így kicsilány!Ahogyan itt nekünk,idegeneknek!Ilyen egyszerű!Anyukád biztos,hogy tudja,tisztában vagy az emberi biológiával még ha hiányosan is még.Fordulj hozzá bizalommal!Kérdezd,ha valamit nem tudsz,vagy valami érdekel!Szívesen fog segíteni és még büszke is lesz rád!
4/14 anonim válasza:
-Anya megjött!
-Mi?
-Ami minden hónapban van egy lánynak és egy hétig tart :$.
-Fizetés?!
:D
5/14 anonim válasza:
Én még pici voltam,11 éves.
Mondtam neki,anya ma véres volt a bugyim.(tudtam hogy mi a szitu)
Mondta hogy semmi baj,és adott betétet.Ennyi volt. :D
6/14 anonim válasza:
"Anya, menstruálok"! Mi ebben olyan komplikált?
7/14 anonim válasza:
Vaaaaaagy, ez most ugrott be, tuti tipp!
Fogd a vért, és kend fel a falra, hogy SÁTÁN!
8/14 anonim válasza:
Egyszerűen csak annyit mondasz: Anya megjött!
Nekem is így volt: -Anya megjött.
-Micsoda?
-Szerinteeeed?????
-Jaa! :)
9/14 anonim válasza:
Azért szmorú ám hogy az anyja meg a lánya között ezek szerint a bizalom egyenlő a nullával... Vagy csak én vagyok annyira szerencsés hogy édesanyám a bizalmasom és valamilyen szinten a barátnőm is? L/29
10/14 anonim válasza:
Igaza van az előttem válaszolónak! Nagyon szomorú, hogy egy lány nem mer nyíltan és őszintén beszélni az anyukájával a menstruációról és más intim dologról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!