Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan mondjam el, hogy megjött?

Hogyan mondjam el, hogy megjött?

Figyelt kérdés
A szüleim elváltak (minden második házasság válással végződik....) 2 gyerek volt, én meg a tesóm. A tesóm került anyához, én meg apához...és most megjött az első, és nem tudom hogy mondjam el neki, hogy megjött az első.
2011. jan. 21. 13:34
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
"Apa, megjött"". Hozzáteheted, hogy "szükségem lenne betétre".
2011. jan. 21. 13:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, ismeri a jelenséget! Menj el egy közértbe, vegyél betétet! Mikor hazajön, keríts rá alkalmat. Amúgy meg az se gáz, ha meglátja a wc-ben a betétet. Ki fogja találni! De azért mégis Te mondd el neki! Biztos büszke lesz, hogy "nagylány" lettél!
2011. jan. 21. 13:42
 3/8 anonim válasza:
szólsz neki, hogy valamit mondani szeretnél neki, leültök, aztán megmondod neki, hogy apa nagylány lettem(megjött). egyébként nyílván fel van rá ő is készülve, hogy egyszer ugyis megfog jönni neked is. Ugyhogy ezen ne stresszelj, hogy hogy mondd meg. Vagy kellemetlennek érzed ezt a témát? De azt is csinálhatod, hogy először elmondod anyukádnak ( ha tartod vele a kapcsolatot), és biztos ad tanácsot, vagy megkérheted, hogy ő mondja el apudnak, ha neked ugy jobb. :)
2011. jan. 21. 13:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted ő nem várja már, hogy mikor mondod el neki? Ez nem olyan, mint amikor bevallod, hogy buksz félévkor, vagy hasonlók, hanem valami olyan, amire számít.
2011. jan. 21. 13:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Nézd csak, nem is olyan régen egy másik kislány is hasonlót kérdezett, ha végigolvasod, talán te is megnyugszol :=)

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__91382..

Bátran mondd el apukádnak, attól, hogy ő maga nem menstruál, még pontosan tudja, hogy mi ez és biztos lehetsz benne, hogy már nagyon várja, mikor lesz az ő szemefénye is nagylány.

2011. jan. 21. 14:01
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget :) Lehet, hogy majd telefonon tájékoztatom, hogy piros a bugyim, úgy jobb beszélgetni :))
2011. jan. 21. 14:01
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, anyának is volt "piros a bugyija" amikor még apával együtt voltak, emellett apának valószínű volt anya előtt is már barátnője, aki szintén menstruált. Ha szeret téged és jó a kapcsolatotok, akkor biztosan nagyon büszke lesz rád és gondoskodni fog rólad, hogy kényelmesen át tudd ezeket a napokat vészelni.

Én sem mertem először apámnak elmondani, de megtette helyettem az akkor 6 éves öcsém. Pont vendégség volt apánál, amikor a TV-ben ment egy betétreklám. Öcsém elkiabálta magát, hogy a tesónak is ilyen van! Én eg ott néztem ki a fejemből, a vendégek elkezdtek kuncogni, apám meg felkiáltott, hogy : "komolyan, és én tudom meg utoljára?!"

2011. jan. 21. 14:15
 8/8 anonim ***** válasza:
48%
Mondd nyugodtan nyíltan és őszintén, hogy menstruálsz. Apukád is tudja mi az, hiszen Anyukád is menstruál, különben nem lennétek Te és a Testvéred.
2011. jan. 21. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!