Megjött. Hogy mondjam el anyának?
Figyelt kérdés
2011. aug. 18. 18:07
11/14 anonim válasza:
Előtted lévő vagyok: hihetetlen ez számomra pedig én sem vagyok egy nagy öreg. Édesanyámmal a mai napig mindent meg tudok beszélni. Köztünk sosem volt tabutéma. Képzeld el hogy a kérdező menyi bajba fog keveredni csak azért mert nem mer beszélni az anyukájával és inkább idegeneket kérdez ilyenekről a neten. Idővel majd bajba fogják sodorni, de remélem nem lesz igazam! (csak féltem a mai "fiatalságot"
12/14 anonim válasza:
Előző kommentelőnek: Muterral alig tudonk valamiről beszélni, egyszerüen nincs közös témánk, annyira külömbözünk. Nem kell azt elitélni, ha valaki nem "anyás".
Kérdezőnek meg annyit, hogy ez tényleg annyi, hogy odamész is kijelented. Nem fog kiröhögni, ő is nőből van :)
13/14 anonim válasza:
Azt írta valaki hogy ő sem tud az anyukájával beszélgetni. Miért nem? Ki kezdeményezi a beszélgetést? Kezdeményezi egyáltalán valamelyikőtök? Tőlem valahogy idegenek ezek a nem tudok nő létemre anyámmal beszélni szöveg. A gyerek is hibás, mert lehet hogy a haverokat barátnőket majmolja, az anyját meg leszólja. Nem tudom mi van a háttérben, de ez így nagyon nem normális!
14/14 anonim válasza:
nekem pont akkor jött meg mikor a sárvári fürdőn voltunk, és mikor elmentem wc-re láttam, hogy véres, tudtam mi a szitu meg minden, de mégsem akartam aztmondani, hogy anyu adj egy tampont.. annyit mondtam neki h véres a bugyim. és akkor ő kiment és volt ott vaalmi illatszer bolt és vett tampont nekem. anyukámmal én mindent megtudok beszélni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!