Hogy mondjam el, hogy megjött? 11/L
Figyelt kérdés
Még soha nem beszéltünk ilyenekről.2013. szept. 24. 18:26
2/15 anonim válasza:
Én anno csak ennyit mondtam anyunak: Anya, azt hiszem megjött.
Nem kell túlreagálni, mi se nagyon beszélgettünk ilyenekről előtte.
3/15 A kérdező kommentje:
Anyának.Légyszi írjatok!
2013. szept. 24. 18:30
4/15 A kérdező kommentje:
Még soha nem beszéltünk ilyenekről, és nem is vagyunk nagyon jóba.
2013. szept. 24. 18:31
5/15 anonim válasza:
anyu, vegyél nekem betétet, mert megjött...
6/15 anonim válasza:
"Figyelj anya megjött" Szerintem attól hogy nem vagytok jóban még elmondhatod neki,hiszen ez egy természetes folyamat,ha nem érti meg és nem segít akkor rossz anya.
7/15 A kérdező kommentje:
Nem merem elmondani, csak óvatosan utalni rá.(pedig már a második jött meg)Hogy fogja így megtudni?
2013. szept. 24. 18:41
8/15 anonim válasza:
Nalunk annyi volt h megjott a menstruaciom nem reagaltam tul es nalunk sem beszeltunk ilyenekrol.
9/15 anonim válasza:
Nem kell szégyelned magad, hiszen ez egy természetes dolog! Anyud elé állsz és:"anya figyelj, megjött már másodszór, elakartam mondani, de nem volt bátorságom!" Ne parázz, mert tuti, hogy meg fog érteni!:) Sok sikert!:)
10/15 acelsziv válasza:
Nézd... még mindig egyszerűbb azzal elé állni, hogy: anya megjött, mint azzal, hogy: ANYA! NEM JÖTT MEG!! :)
Ne parázz, csak mondjad neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!