Hogyan mondjam el hogy megjött?
ez érdekes :D
nekem megkérdezi hogy mikor kell betét vagy megjött-e az adott hónapban és ha igen,akkor mikor. napra pontosan ő is tudja hogy nekem mikor jött először,de én sem jelentem be mindegyiket,csak ha muszáj.
a februáriról és a márciusiról nem is tudott,az e havi havimról (xd) is úgy értesült hogy fogynak a betétei.(elfogyott és hiába szólok neki,hogy vegyen,nem olyat vesz,amilyen jó nekem pl túl kevés van egy csomagban)
csak akkor szólj,ha kell betét.
az is vagy, nyugi:) fontos! a testi érés messze van még a lelki éréstől! ezt sok kortársad nem tudja....
de egyébként nem ciki:) bemész a tecsóba, ocsanba, leveszed a polcról kifizeted és annyi:D de ha anyuddal vagy, akkoris, ő is átesett rajta, természetes:)
gondolj bele milyen amikor a fiú megy kotont venni a kisboltba... szólni kell a néninek, hogy "kotont szeretnék".. és akkor még jön a kérdés, hogy "simát vagy recéset?" utána "simát, vagy ízesítettet?" "milyen színben?".. "milyen méretben?".. :D
hány éves vagy amúgy?
ha szükség az szükség.. ha megkérdezik (nem fogják) hogy minek neked, akkor megmondod, hogy menstruálsz.. ennyi:D ne stresszelj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!