Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan mondjam el hogy megjött?

Hogyan mondjam el hogy megjött?

Figyelt kérdés
Anya csak néhányról, 3-4-ről tud, pedig kb. 7x megjött. Jó a viszonyom vele, de most valamiért félek elmondani. Számomra ez kínos. Nincs valami olyan szöveg ami nem ciki? Nem akarok így eléállni és kimondani hogy megjött...:/
2013. ápr. 11. 18:07
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
Akkor mégsem jó a viszonyotok. Ha most mondod el, számíts rá, hogy rosszul fog neki esni, hogy eddig nem voltál vele őszinte. Mondd, hogy "Anya, már menstruálok!"
2013. ápr. 11. 18:12
 2/36 A kérdező kommentje:
De tudja hogy már menstruáltam..Csak néhányat nem mondtam el. Jó a viszonyunk csak hát növök fel és egyre kevesebbet beszélünk és ez ciki:(
2013. ápr. 11. 18:14
 3/36 anonim ***** válasza:
100%
dehát ha tudja, hogy már menstruálsz... havonta meg fog jönni, nem kell minden hónapban bejelenteni!:D
2013. ápr. 11. 18:15
 4/36 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Ha már tudja, hogy menstruálsz, akkor nem kell minden alkalommal elmondani, csak ha mentek boltba, akkor mondd, hogy Neked is kellene betét.
2013. ápr. 11. 18:16
 5/36 anonim ***** válasza:

ez érdekes :D

nekem megkérdezi hogy mikor kell betét vagy megjött-e az adott hónapban és ha igen,akkor mikor. napra pontosan ő is tudja hogy nekem mikor jött először,de én sem jelentem be mindegyiket,csak ha muszáj.

a februáriról és a márciusiról nem is tudott,az e havi havimról (xd) is úgy értesült hogy fogynak a betétei.(elfogyott és hiába szólok neki,hogy vegyen,nem olyat vesz,amilyen jó nekem pl túl kevés van egy csomagban)

csak akkor szólj,ha kell betét.

2013. ápr. 11. 19:30
 6/36 A kérdező kommentje:
De az is cikiiiiii. Én még kislánynak érzem magam..
2013. ápr. 11. 19:48
 7/36 anonim ***** válasza:
89%

az is vagy, nyugi:) fontos! a testi érés messze van még a lelki éréstől! ezt sok kortársad nem tudja....

de egyébként nem ciki:) bemész a tecsóba, ocsanba, leveszed a polcról kifizeted és annyi:D de ha anyuddal vagy, akkoris, ő is átesett rajta, természetes:)

gondolj bele milyen amikor a fiú megy kotont venni a kisboltba... szólni kell a néninek, hogy "kotont szeretnék".. és akkor még jön a kérdés, hogy "simát vagy recéset?" utána "simát, vagy ízesítettet?" "milyen színben?".. "milyen méretben?".. :D

2013. ápr. 11. 19:54
 8/36 A kérdező kommentje:
Hát de mit szólnak a boltban hogy ilyen kislány mit vesz.......:/ Meg amúgy sem szoktam eljárkálni itthonról. Mondjuk a bolt itt van tőlünk 3 m-re, de akkor sem.:( Cikiii
2013. ápr. 11. 20:27
 9/36 anonim ***** válasza:

hány éves vagy amúgy?

ha szükség az szükség.. ha megkérdezik (nem fogják) hogy minek neked, akkor megmondod, hogy menstruálsz.. ennyi:D ne stresszelj:)

2013. ápr. 11. 20:44
 10/36 anonim ***** válasza:
100%
én sem értem a problémádat. A bteétet meg vegye anyukád ha neked ciki. Ha Anyukád elött szégyenled az angy baj, mert még sok olyan nőgyógyásztai dolog lehet amivel érdemes Anyukához fordulni. De ebben semmi ciki nincs más nő elött sem nemhogy Anyukád elött. Minden nő menstruál ezért mindenkinek ez egy telejsen termékszetes dolog. Valószinűleg te is rájössz erre hamarosan mert butaság ahogy most érzel.
2013. ápr. 11. 22:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!