Hogyan mondjam el hogy megjött?
Figyelt kérdés
Anya csak néhányról, 3-4-ről tud, pedig kb. 7x megjött. Jó a viszonyom vele, de most valamiért félek elmondani. Számomra ez kínos. Nincs valami olyan szöveg ami nem ciki? Nem akarok így eléállni és kimondani hogy megjött...:/2013. ápr. 11. 18:07
31/36 A kérdező kommentje:
Nem is ismersz, nem tudod hogy én milyen vagyok ........... nincs hozzám hasonló ember, de ezt SENKI sem tudja....anyukám sem ........ más vagyok
2013. ápr. 13. 12:51
32/36 anonim válasza:
Ne haragudj, sem Téged, sem az Anyukádat nem akartam megbántani, csak azt szerettem volna, hogy megértsd, hogy a menstruáció és az azzal kapcsolatos dolgok a világ legtermészetesebb dolgai! Bocsánatot kérek!
33/36 A kérdező kommentje:
Nem vettem szívügyre .. nem is haragszom:D
2013. ápr. 13. 14:11
34/36 anonim válasza:
hallod te hány éves vagy,7?
Ha szarsz azt is bejelented neki?
36/36 anonim válasza:
Tudom,hogy règen küldtèk, de ha valaki most nèznè elmondom nállam hogy volt:Kb 10 percig csak álltam a fürdőben ès gondolkodtam hogy mi lesz ha elmondom, ilyenkor már 1-2 napja megvolt,majd erőtt vettem magamon,szóltam hangosan,hogy anyaaaa.... Hallottam ahogy kijön, a szivem nagyon vert DE semmi èrtelme nem volt izgulnom, mert mondtam anyunak,hogy anya lehet,hogy megjött, mert így nèz ki a bugyim, megmutattam,mondta is,hogy lehet..(kerestünk egy betètet) mondta,hogy majd vesz nekem is, ès kèrdezte,hogy tudom e hogy kell ráragasztani mondtam,hogy igen, ès ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!