Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan mondjam el a legjobb...

Hogyan mondjam el a legjobb barátnőmnek hogy nekem már megjött?

Figyelt kérdés

Eddig 2 volt.tudom h már elkellett volna..de nem merem:|

Tudom hogy sok mindenben tudna segiteni..de attòl félek hogy mit fog szólni:|

Valami ötlet?:)

12/L

2012. jún. 13. 18:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Neki már megvan?Amugy nyugi ezért biztos nemfog haragudni!!:)))Én amugy ugy voltam hogy hazamentem és láttam hogy a bugyim véres volt,kiabáltam anyunak ő hozzot egy másik bugyit,raktam be betétet,utána még egy kicsit beszéégettünk anyuval,és másnapregel amint megláttam a legjobb barátnőmet rőgtön odarohantam hozzá és félrehívtam és elmondtam neki az egészet,kb 2-3hónapig csak ő tudta az osztályból.Szerintem simán mond meg neki,hogy mondjuk:figyelj,tum hogy már elkellett volna mondanom,de nemmertem mert.......(azt csak te tudodhogy miért nem mondtad el neki)szoval arol lenne szo hogy nekm már megvan.......

Kb ennyi:)))Remélem erőt veszel magadon!Sok sikert!!!!

13l

2012. jún. 13. 18:55
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszii:))
2012. jún. 13. 19:03
 3/14 anonim válasza:
91%

Nem szeretnék beleszólni, de miért kéne tudnia feltétlenül? :)

L/12

2012. jún. 13. 19:04
 4/14 anonim ***** válasza:
86%
Vagy annyi, hogy félrehívod és 'Tudom, hogy hamarabb kellett volna szólnom, nagylány lettem.'
2012. jún. 13. 19:08
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Mondja már el nekem vki, hogy miért annyira hihetetlenül fontos, hogy a bnő tudja, hogy menstruálsz? Mi ebben olyan nagy extra? Előbb-utóbb minden nő menstruál (igen kevés kivételtől eltekintve). Nem mondom, hogy szégyellni kell, de minek kell ezt úgy hangoztatni, mintha vmi hihetetlenül extra dolog lenne?
2012. jún. 13. 19:46
 6/14 A kérdező kommentje:

Utolsó.!

Ha lenne legjobb barátnőd szerintem tudnád h milyen érzés ez..hogy meki bármit elmondhatsz..és megbízhatsz.benne..

Ebbe dologba is rengeteget tud segiteni ha tudja.. és szerintem az is egy legjobb barát dolga hogy kisegitsen ha baj van..

2012. jún. 13. 20:53
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne lenne legjobb barátnőm?:DDD

Azért, mert már nem vagyok óvodás?

Mint mondtam, minden nő menstruál. Ezt nem kell mondani, mert ez alap.

Tudod az én koromban már nem igazán meglepő, hogy a nők menstruálnak. Ahhoz, hogy esetleg egyszer-egyszer tampont kérjek, ahhoz nem szükséges előtte elárulnom neki, hogy egyébként menstruálok, mert teljesen egyértelmű.

2012. jún. 13. 21:15
 8/14 A kérdező kommentje:
Azért elmondod hogy hány éves vagy.?:)
2012. jún. 13. 21:22
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

21.

Bocsánat amúgy, nem akartam a lelkedbe gázolni. Csak úgy látszik már túl idős vagyok a tinik lelki dolgainak az átéléséhez:D

Mondjuk régen sem értettem mi olyan nagy ügy a menzeszben. Mi nem kötöttük egymás orrára:D Nem azért, mert nem volt barátnőm, hanem mert feleslegesnek éreztem. Attól, hogy nem mondtam el, attól még segített, ha volt vmi.

Mondjuk ha kellett tampon vagy bármi, akkor simán tudtam kérni. De mondjuk ehhez meg barátság sem kell, tőlem már vadidegenek is kértek ilyesmit, és teljesen természetes, hogy segítek:D

2012. jún. 13. 21:30
 10/14 A kérdező kommentje:
Azért elmondod hogy hány éves vagy.?:)
2012. jún. 13. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!