Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Meg tudnátok nyugtatni?

Meg tudnátok nyugtatni?

Figyelt kérdés

Azért ide írtam ki a kérdésem, mert a szerelem-szex kategóriában mindent kapnék, csak azt nem, amire éppen szükségem van.

Tizenhét éves vagyok, és körülbelül két hete feküdtem le először a barátommal, utána négyszer szexeltünk. Minden egyes alkalommal használtunk óvszert, és miután elment, abbahagytuk. A gumit ellenőriztük, egyszer sem vettük észre, hogy kilyukadt volna. Még előváladék sem kerülhetett a hüvelyembe, de annak közelébe sem, sperma meg főleg. Most jön az a probléma, hogy késik a menstruációm. Normális esetben nem aggódnék, hiszen mindig vagy 28. vagy 30. napra szokott megjönni, de legkésőbb a 35. napon mindig megjön. De most, a 31. napon nincs még semmi, és az előjelét sem érzékeltem. Egyszer volt olyan, hogy a vége felé levette a gumit, a hasamra, illetve inkább a mellkasomra élvezett, és amikor letöröltem magamról, összehajtottam a zsebkendőt, megtöröltem magam ott lent is, de csak a környékét. Nem ugyanazzal a zsebkendővel, amivel először töröltem le magam, hanem a másodikkal, vagy talán a harmadikkal, ami már nem tocsogott az ondóban.

Közben voltam beteg is, hólyaghurutom volt, amire Monural port ittam egyszer, valamint beszedtem egy hasmenéses vírust is, viszont az csak pár napig tartott. Meg tudnátok nyugtatni, vagy ha azt nem, akkor el tudnátok mondani, hogy körülbelül mennyi esélyem van arra, hogy terhes legyek? Előre is köszönöm mindenkinek.

2013. aug. 30. 10:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én is úgy gondolom, hogy a betegséged miatt késhet. Egyébként meg azt javaslom nektek, hogy legyen otthon mindig esemény utáni tablettád, arra az esetre, mikor esetleg becsúszhatott egy kis baki.

A megfázásra, húgyúti problémákra pedig szeretném neked ajánlani a Berry nektár ital ivását. Alhasi problémákra, görcsös menstruációra is jó.

2013. szept. 1. 15:35
 12/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm utolsó, hálás vagyok a tanácsért is. :) Csináltam egy tesztet, negatív lett, de ha továbbra sem jön meg, akkor kedden csinálok újabbat. Csütörtökre amúgy is be voltam jelentkezve nőgyógyászhoz, így ha egyáltalán nem jön meg, akkor megyek, illetve ha időközben megjön, akkor lemondom. Csak addig ugye nem szeretném, amíg nem tudom mi lesz, így probléma esetén minél hamarabb tudok menni. :)
2013. szept. 1. 15:45
 13/16 anonim ***** válasza:
Hálistennek, hogy a teszt negatív. Akkor már csak az orvost várjuk meg- vagy azt, hogy megjön.
2013. szept. 1. 15:49
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2013. szept. 1. 17:16
 15/16 A kérdező kommentje:
Megjött a menzeszem. :) Köszönöm mindenkinek, aki segített. :)
2013. szept. 3. 13:38
 16/16 anonim ***** válasza:
Jaj de jó! :) Hála istennek.
2013. szept. 3. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!