Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Meg szeretnék nyugtatni pár...

Meg szeretnék nyugtatni pár embert aki retteg a fogorvostól, remélem sikerül?

Figyelt kérdés

Most értem haza foghúzásról,egész délelőtt gyomorgöcs éd hasámesén,álmatjan éjszaka ,folyamatos szrongás. Mikor már ülten párommal a búszon a klnikai felé mégnagyobb para,aztán beértem és kértem nyugtatót. Megvizsgált hogy mlyeik fogam fájj aztán kiderült nem is az amire gondoltm:O Kaptam nyugtatót nem hatott. Később érzéstelenítőt de nyugtató még mindig nem hat. Később aztán pár percre kiküldtek hogy ha ezután se hat muszáj lesz még egy felet beadni,közbe már kint remegtem a váróban és folyt a könnyem. Mikor már hozta volna 20 perc után a fél nyugtatót kezdtem jobban lenni kimentem cigizni,viszzaértem és vigyorogva mondom na lássuunk neki készen állok,hatott a nyugtató!! Megörültek nagyon,rengeteget foglalkoztak velem,injekció közben is végig fogták a kezemet,beszélgettek velem,tájképeket mutogattak és mikor már hátra kellett döntenem a székbe a fejem már csak mosolyogtam. Benyúlt a fogóval nagy levegő ,egy reccenés és kint a fog!!! fél percbe nem került és 0000,1 %ot se éreztem belelő semmit! párm hazakísért,mert olyan voltam mint egy részeg.

Remélem ezzel megtudok valakit nyugtatni hogy nem kell félni a fogfájástól,ráadásul nekem felső rágófogat húztak!! NBocsi a helyesírási hibákért nagyon kész vagyook még a nyugtatótól,boldog vagyok hogy túlestem mindenen.

Remélem valakinek hasznos sikersztory,rengeteget foglalkoztak velem!!

2012. nov. 13. 17:17
1 2 3 4
 1/37 A kérdező kommentje:
közbe azt kihagytam hogy a rohamom abból áll hogy teljes testi remegés,könnyezek,jéghidegek a végtagjaim és rettentő rossz érzés. Ez a csodaszer gyógyszer és kedvesség segített,mindenkinek ajánlom akik félnek ennyire a fogdokitól!
2012. nov. 13. 17:18
 2/37 anonim ***** válasza:

szia kvattgirl :) nekem bölcsességfog húzás lesz... :( erről tudsz valamit...

(egyébként már sok kérdésnél olvastam a hozzászólásod de ez az első h kérdésedet olvasom :) )

2012. nov. 13. 20:52
 3/37 anonim ***** válasza:

Szia!Örülök,hogy különösebb lelki trauma nélkül túl vagy rajta:)Tavaly én is nagyon paráztam a sikertelen gyökérkezelésem után,hogy megint egy szörnyű vésés lesz,mint előzőleg,de pozitívan csalódtam.Egy csavarással fájdalom nélkül kint a volt az a fránya bal alsó hatos.Szerencsére nekem nem kelett nyugtató meg nem fogták a kezemet,de én is féltem előtte rendesen.Azóta persze nagyon lelkesen látogatom a fogdokit,hogy egy darabig ne kelljen újra fogat pótoltatni:D

Mellesleg a 2 implantátumos fogpótlásom 4,5 hónapos macera és cirka 240E Ft volt:(

2012. nov. 13. 21:15
 4/37 A kérdező kommentje:

bölcsességfog még csak most vár rám,mind a 4-et ki kell szedetnem 2-őt véséssel,azért ebben még bennem van a a para. Meg hát a többi lyukas fogamnál is para van,mert ezen még nem estem át.

Nekem is amúgy 200 ezer ft lesz megcsináltatni a fogaimat összvissz mert annyira elhanyagoltam a rohamok miatt. De végre találtam egy jófej dokit aki hihetetlen ügyes a tündéri asszisztensével..

És ez a nyugtató..Nem is emlékszek hogy kiírtam ezt a kérdést annyira kész voltam :DD Mennyi helyesírási hiba te jó éég..

De örülök hogy túl vagyok rajta,most kicsit fáj de semmi ahhoz képest amennyi fájdalmat átéltem hónapok során. És a húzás 0%-ban fájt tényleg semmit az ég világon nem éreztem. Kérdés kiírása után kiütött a nyugtató,egy hatalmasat aludtam.:)

Biztos hogy bennem lesz még para a további kezeléseknél is de nem ekkora! És más embernek nem engedek már belenyúlni a számba csak ennek a dokinak! Kívánok mindenkinek ilyen dokit!!

2012. nov. 13. 23:23
 5/37 anonim ***** válasza:
Szia! Dina vagyok! Nagyon ismerős volt a neved, de rájöttem honnan! Korábban már váltottunk pár levelet! Örülök, hogy ilyen jól ment a foghúzás, és hogy ilyen gyorsan túl voltál rajta! :) Nekem is kellett 2 fogamat húzni + 1 bölcsesség fogat az elmúlt hetekben! Hát a bölcsesség fog nekem sem fájt egyáltalán csak utána még jó pár napig fájdogált! De a másik két húzással nem volt szerencsém... nem jó dokihoz kerültem! :) Oda sem megyek többet! Kibírtam, de elcseszte, mer azóta is be van gyulladva és antibiotikumot kell szednem, de holnap megyek a rendes orvosomhoz majd ő megnézi! :)
2012. nov. 14. 07:45
 6/37 A kérdező kommentje:
jézusom,szegénykém:S Hát hogy cseszte el?:( Köszönöm hogy írtál most már én is emlékszek :)
2012. nov. 14. 10:33
 7/37 anonim ***** válasza:
Fogalmam nincs, közben vissza is kellett raknia az állkapcsom. Még mindig érzek benne szilánkot, pedig még meg is röntgenezték. Már várom hogy holnap a saját dokimhoz menjek. Aki csinálta meg egy szájsebész volt
2012. nov. 14. 10:55
 8/37 A kérdező kommentje:

jesszusom..Hát dokit én se fogok már váltani,örülök mint majom a farkának hogy találtam egy hozzáértőt aki nem b@ssza el a dolgokat és ügyes. Gondolom ezek után te se mész máshoz. Remélem nincsenek fájdalmaid,kitartást addigis :S

Nekem kicsit fáj azért a helye de inkább nyelésnél és mosolygásnál csak. Nem tudod meddig fog fájni? Mondjuk kibírható.

Te enni mit ettél? Csak azért mert én húzás után rögtön betoltam egy sertéssültet,ma meg kávézok meg ebédre chillis babot főzök,na meg cigizek. Nem tudom ezzel mit ártok mit nem.. Meg fogat hogy mossak? Este nem mertem,de ma,vagyis mindjárt elmegyek, ha köpök akkor nem megy ki a vérdugó?

2012. nov. 14. 11:11
 9/37 anonim ***** válasza:
Persze, nála maradok! Ha meg megint elküld szájsebészetre valami oknál fogva akkor már tudom kihez nem szabad menni! Hát kicsit fáj...vagyis inkább szúr, mert érzem a szilánkot, de nem vészes. Szerintem 1-2 nap és elmúlik a fájdalom! Ez természetes ilyenkor, meg lett ott bolygatva rendesen :) Azt tanácsolják 2-3 napig nem szabad tejes dolgokat enni illetve inni, de én nem bírtam ki és a másik oldalon már ettem rendesen. Elvileg dohányozni sem szabad, nekem a szájsebész azt mondta jó pár napig ne cigizzek :D Bár amúgy se cigizek. Viszont sok ismerősöm mondta, hogy még hatott az érzéstelenítő de ők már cigiztek! Ha nem vérzik nem lesz gond szerintem! Fogat óvatosan moss azon az oldalon! Én csak épp hogy megmostam, mert féltem hogy kiesik a vérdugó! Köpni nem nagyon köptem, illetve hagytam hogy kifolyjon a számon, meg a másik oldalon öblögettem! Meglehet oldani, légy óvatos azért! :)
2012. nov. 14. 11:29
 10/37 A kérdező kommentje:

én is így voltam,ugye harapnom kellett azt a gézt 20 percig na azzal a számba cigiztem,érdekes volt:DD Tejeset én is kerülöm,kávét is tej nélkül ittam most reggel:)

Amúgy dokid nem tudja megcsinálni azt amit szájsebészeten? Csak mert ha ott leszek én is hogy bölcsességfog műtét,én megkérem hogy ő csinálja,nem engedek mást belenyúlni a számba..

2012. nov. 14. 11:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!