Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Meg szeretnék nyugtatni pár...

Meg szeretnék nyugtatni pár embert aki retteg a fogorvostól, remélem sikerül?

Figyelt kérdés

Most értem haza foghúzásról,egész délelőtt gyomorgöcs éd hasámesén,álmatjan éjszaka ,folyamatos szrongás. Mikor már ülten párommal a búszon a klnikai felé mégnagyobb para,aztán beértem és kértem nyugtatót. Megvizsgált hogy mlyeik fogam fájj aztán kiderült nem is az amire gondoltm:O Kaptam nyugtatót nem hatott. Később érzéstelenítőt de nyugtató még mindig nem hat. Később aztán pár percre kiküldtek hogy ha ezután se hat muszáj lesz még egy felet beadni,közbe már kint remegtem a váróban és folyt a könnyem. Mikor már hozta volna 20 perc után a fél nyugtatót kezdtem jobban lenni kimentem cigizni,viszzaértem és vigyorogva mondom na lássuunk neki készen állok,hatott a nyugtató!! Megörültek nagyon,rengeteget foglalkoztak velem,injekció közben is végig fogták a kezemet,beszélgettek velem,tájképeket mutogattak és mikor már hátra kellett döntenem a székbe a fejem már csak mosolyogtam. Benyúlt a fogóval nagy levegő ,egy reccenés és kint a fog!!! fél percbe nem került és 0000,1 %ot se éreztem belelő semmit! párm hazakísért,mert olyan voltam mint egy részeg.

Remélem ezzel megtudok valakit nyugtatni hogy nem kell félni a fogfájástól,ráadásul nekem felső rágófogat húztak!! NBocsi a helyesírási hibákért nagyon kész vagyook még a nyugtatótól,boldog vagyok hogy túlestem mindenen.

Remélem valakinek hasznos sikersztory,rengeteget foglalkoztak velem!!

2012. nov. 13. 17:17
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Szia! Na most értem haza! Gyökérkezelték a fogam, meg az ínyemmel csináltak valamit mert ránőtt a fogamra, mintha levágtak volna belőle(?) mert ránőtt a fogamra, még így sem 100%, hogy megtudják menteni, ha nem fogja bírni akkor húzás lesz a vége! De fő az optimizmus! :) Az ég világon semmi fájdalmat nem éreztem, iszonyat rendes volt a doki is (nem mellesleg piszok jóképű is volt :P). Asszem most már hozzá fogok járni!!! :)
2012. nov. 16. 15:11
 32/37 A kérdező kommentje:

semmit nem is éreztél belőle? Meddig tartott?:) Most se fáj?

hát remélem meg marad a fogad,nagyon drága a pótlás sajnos:S

2012. nov. 16. 17:59
 33/37 A kérdező kommentje:
Amúgy fogorvosba én is azt mondom hogy férfi!!:) Nőgyógyász az egyetlen orvos aminél jobban szeretem ha egy nőnek kell levetkőznöm,de a többi mind férfi orvos:) Körzeti is azt szeretem (bár sajnos nem így van), és fogorvosba is jobb a férfi. Szerintem:)
2012. nov. 16. 18:01
 34/37 anonim ***** válasza:

Tényleg semmit nem éreztem, pedig hát sok féle műszerrel nyúlt bele a számba! Még ahol mondta, hogy itt lehet picit feszíteni fog ott sem! Pedig még csak el sem halt az a fogam, mert hidegre meg kocogtatásra meg fájt! Egyedül az injekciót éreztem az elején! Hát 40 percig voltam bent, de közben kitisztította a régi fogam helyét is, mert még mindig be van gyulladva, pedig másfél hete lett húzva! Mondta is, hogy ez aztán a "szép" húzás! Most egy kiccsit azért fáj a helye, ha hozzáér erősebben az alatta lévő foghoz! Ideiglenes tömés van benne, de olyan fura.. félek hogy kiesik! Bár tudom nem fog, de mégsem merek szerintem majd ott enni!

Nekem a nőgyógyászom is férfi, de ő is irtózatosan jó fej, pedig sztks! A háziorvosom meg nő!

Drága a pótlás és így is szeretnék 3 fogamat pótoltatni.. szép sorjában majd! Ezt a fogamat már nem adom :D Úgy hozzám nőtt :P

2012. nov. 16. 18:55
 35/37 anonim válasza:
Szia!Megkérdezhetem a dokid nevét? :) Meg azt,hogy sima töméssel is lehet menni oda?
2013. jan. 24. 13:06
 36/37 A kérdező kommentje:

Szia itt a weblapja:

[link]

Bármivel lehet hozzá menni,nagyon türelmes és kedves az asszisztensével együtt,valamint igen higénikus,elegáns környezet.

Árak középtájon mozognak,átlagos magánrendelős árak.

Amiket én tudok mert szükségem lesz rá:

Tömés 12 ezer ft (fehér)

Húzás 6 ezer ft

Fogkő 8 ezer ft

Én most megyek gyökérkezelésre hozzá,azt nem tudom pl mennyibe fog kerülni.:)

Remélem segítettem.

2013. jan. 25. 02:05
 37/37 anonim ***** válasza:

Győr? Én azt hittem Pesti vagy!

Dina voltam! :)

2013. jan. 25. 08:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!