Rengeteg rossz kihúzásra váró fogam van. Annyira félek a fogorvostól, azon is gondolkoztam altatásban húzatom ki. Van valakinek tapasztalata? Van aki altatásba húzatta ki a fogát?
Azt nem tudom, hogy húznak-e altatásban, de nekem öt fogat csinálnak meg, 3 tömés, 2 gyökérkezelés altatásban (nem éber szedáció, intravénás altatást kértem) Ötvenöt ezer forint lesz, egy neves magánklinikán, évekkel ezelőtt is már 25ezerért altattak, nem tudom hol altatnak 100ezrekért?!
Egyébként bármihez elaltatnak, ha kéred. Két térdműtétem volt, mindegyikhez altattak. Bokaműtétemet csinálták spinális érzéstelenítésben, de sokkal rosszabb volt, mint a sima altatás. Altatás után felkeltem, kicsit kótyagos voltam és kész, a gerincbe kapott szuritól pedig két hét masszív migrénem volt, plusz egyszer becsípődött valami a szúrás helyén és úgymaradtam ahogy épp' lehajoltam (és nem érzéstelenedett el rendesen a lábam, úgyhogy éreztem, ahogy turkálnak a csontban és miután majdnem lerúgtam a doki fejét mégis elaltattak... ):) Ha egészséges vagy nem árt az altatás, igaz vannak olyanok, akik mindig rosszul vannak utána, de nekem sosem volt vele bajom. 23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!