Meg szeretnék nyugtatni pár embert aki retteg a fogorvostól, remélem sikerül?
Most értem haza foghúzásról,egész délelőtt gyomorgöcs éd hasámesén,álmatjan éjszaka ,folyamatos szrongás. Mikor már ülten párommal a búszon a klnikai felé mégnagyobb para,aztán beértem és kértem nyugtatót. Megvizsgált hogy mlyeik fogam fájj aztán kiderült nem is az amire gondoltm:O Kaptam nyugtatót nem hatott. Később érzéstelenítőt de nyugtató még mindig nem hat. Később aztán pár percre kiküldtek hogy ha ezután se hat muszáj lesz még egy felet beadni,közbe már kint remegtem a váróban és folyt a könnyem. Mikor már hozta volna 20 perc után a fél nyugtatót kezdtem jobban lenni kimentem cigizni,viszzaértem és vigyorogva mondom na lássuunk neki készen állok,hatott a nyugtató!! Megörültek nagyon,rengeteget foglalkoztak velem,injekció közben is végig fogták a kezemet,beszélgettek velem,tájképeket mutogattak és mikor már hátra kellett döntenem a székbe a fejem már csak mosolyogtam. Benyúlt a fogóval nagy levegő ,egy reccenés és kint a fog!!! fél percbe nem került és 0000,1 %ot se éreztem belelő semmit! párm hazakísért,mert olyan voltam mint egy részeg.
Remélem ezzel megtudok valakit nyugtatni hogy nem kell félni a fogfájástól,ráadásul nekem felső rágófogat húztak!! NBocsi a helyesírási hibákért nagyon kész vagyook még a nyugtatótól,boldog vagyok hogy túlestem mindenen.
Remélem valakinek hasznos sikersztory,rengeteget foglalkoztak velem!!
Úgy gondolom, ha annál a barbárnál kibírtam két húzást is akkor ez már semmiség lesz! :D Legalábbis nagyon remélem! Mindenképpen megírom majd! :)
Te mikor mész legközelebb fogorvoshoz? Én lehet még egy párszor fogok menni, van egy-két tömni való fogam is, kitudja abból mit kell gyökér kezelni! Lassan többet járok fogorvoshoz mint más orvoshoz!
következő december,akkor lesz pénzem mert 2.án névnapom van aztán mindenkitől fogat kérek xd aztán utána januárba fizukor,következő meg február szülinapom aztán azzal letudom az összeset.
16 lyukas fogam van,és 4 bölcsesség amit ki kell húzni. Ebből 1-et letudtam tegnap tehát még hátra van 19 fog..atyaég..:D
szép 200 ezres "csekket" kaptam fogorvostól xd
b@szki halljátok most jöttem rá hogy a bölcsességfogamat húzta ki :O Itt izélem az arcom,mondom miért nem érzem a bölcsességfogamat..erre rájöttem azt húzta ki:O
Ez durva..:DD De hogyhogy most jöttem rá? :D
hát gondolhatod hogy meglepődtem ettől féltem a legjobban,erre úgy vagyok túl rajta hogy nem is tudtam:O Hallottam hogy mondta hogy kint a gyökere és azért fáj ezért kiveszi de én azt hittem rágófogra mondja nem is értettem,plusz azt se hogy párom miért nem látja hogy hiányzik a fogam xd
ez nagyon kész,de nagyon örülök:)) Nem vészes a fájdalom,ezt nem is nevezném fájdalomnak inkább feszít kicsit de ez semmi:DD Most örülök mint majom a farkának hogy túl vagyok rajta :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!