Mit kell csinálni hogy ha nagyon kell pisilned és mindjárt bepisilsz, hogyan tudod meg nyugtatni magadadd hogy ne pisilj be?
-Nem pisilek be....Nem pisilek be........Nem pisilek be......Nem pisilek be.........Nem..... Neemm.......Nee........Neeeeeee.........óóóóóóóóóóó..........ez meleg!
-Bocs!
elmész pisilni, ez a legjobb megoldás, akámilyen nehéz, én ma este 4x voltam, pedig mem szoktam egyszer se :D
amúgy meg olyan dolgokra gondolsz, amik elég elvontak a pisitõl, a nevét sem egondolod ki, gondolj mondjuk...... Plüssmackó gyártásra, maradj egy nyugott helyzetben oldalra fekve, szorítsd meg egy párszo a kijáratot (az ottani izmokkal, nem a kezeddel) hogy közöld vele, hogy most aztán bent marad. nos enyi ezzel még kibírsz 1 órácskát, de menj el elalvás elõtt, mert reggel vagy nem tudsz felkelni a fájdalom(jol olvastad)tól, vagy viheted magaddal az ágynemût is a mosásba :)
Nem kell pisilnem!
Nekem most nem kell pisilnem!
Nekem most nem kell pisilnem!
Nekem most marhára kell pisilnem, szóval jobb lesz, hogy, ha kimegyek... DE NEM ITT RÖGTÖN!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!