Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mit kell csinálni hogy ha...

Mit kell csinálni hogy ha nagyon kell pisilned és mindjárt bepisilsz, hogyan tudod meg nyugtatni magadadd hogy ne pisilj be?

Figyelt kérdés

#pisi #WC #citrom #nagyon kell pisilni
2013. ápr. 14. 02:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

-Nem pisilek be....Nem pisilek be........Nem pisilek be......Nem pisilek be.........Nem..... Neemm.......Nee........Neeeeeee.........óóóóóóóóóóó..........ez meleg!

-Bocs!

2013. ápr. 14. 03:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

elmész pisilni, ez a legjobb megoldás, akámilyen nehéz, én ma este 4x voltam, pedig mem szoktam egyszer se :D

amúgy meg olyan dolgokra gondolsz, amik elég elvontak a pisitõl, a nevét sem egondolod ki, gondolj mondjuk...... Plüssmackó gyártásra, maradj egy nyugott helyzetben oldalra fekve, szorítsd meg egy párszo a kijáratot (az ottani izmokkal, nem a kezeddel) hogy közöld vele, hogy most aztán bent marad. nos enyi ezzel még kibírsz 1 órácskát, de menj el elalvás elõtt, mert reggel vagy nem tudsz felkelni a fájdalom(jol olvastad)tól, vagy viheted magaddal az ágynemût is a mosásba :)

2013. ápr. 14. 04:18
 3/4 anonim ***** válasza:
40%
Nekem volt hogy nagyon kellett pisilnem és bent tartottam 11 órán keresztül, mert nem volt alkalmam elmenni egy higiénikus mosdóba. De én gyakran tartom vissza, szóval ez a 11 óra semmi:D a lényeg hogy gyakorol az ottani izmaid erősségét. Ezt úgy tudod hogy naponta 3x megcsinálod, vagy mielőtt elmész wcre, hogy összehúzod elernyeszted összehúzod elernyeszted ...
2013. ápr. 27. 22:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem kell pisilnem!

Nekem most nem kell pisilnem!

Nekem most nem kell pisilnem!

Nekem most marhára kell pisilnem, szóval jobb lesz, hogy, ha kimegyek... DE NEM ITT RÖGTÖN!

2020. febr. 19. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!