Valaki meg tudna nyugtatni? Mitől lehet ez?
Szóval azt tudni kell, hogy 2éve voltak problémáim, hogy össze-vissza jött meg, és elvileg PCO-m van (vagyis nincs peteérésem egyáltalán, de legalábbis ritkán)
Aztán szedtem fogamzásgátlót 1évig, most nyár elején hagytam abba, és sajnos utána 72órás tablettát kellett beszednem.
úliusban vesemedence-gyulladásom volt, amire szedtem antibiotikumot.
A legutolsó menstruációm Augusztus 7-én volt, utána együtt voltam megszakítva a barátommal egészen pontosan 16-án, majd 24-én.
Tehát nem éppen a peteérési időszakban.
Na mármost nekem elvileg 4-én kellett volna megjönnie, de nem jött meg, viszont a hasam azóta is fáj, mintha meg akarna jönni. Tegnap vettem tesztet, ami egy héttel utána volt ugye, mint amikor meg kellett volna jönnie, negatív lett.
De ma is ugyanúgy fájdogál a hasam, és nem értem miért nem jön meg. Nőgyogyihoz elég későre van időpont.
Azon gondolkodom, hogy végül is elég sokminden befolyásolhatta az utóbbi időben, hogy kimaradjon, vagy késsen, de a hasfájást nem értem:S
Ilyen összevissza menstruációnál felesleges megpróbálnod számolni, hogy vajon mikor lehetett peteérésed.Vérzés nélkül is történhet peteérés.
Ne számolj.Elég,ha számontartod, hogy mikor jelentkezett menstruáció és védekezel.
Augusztus 24-e óta már eltelt 14 nap, szóval a teszt az biztosat mutat,de nyugodtan csinálj még egyet egy reggeli vizeletből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!