Mivel tudnám magam nyugtatni?
Figyelt kérdés
Szóval jelentkeztem osztályozóvizsgára, hogy előrehozott érettségit tudjak tenni matekból. Szerdán lesz a vizsga, de egyre jobban kezdek elbizonytalanodni, pedig a 12-es anyag nem is vészes annyira. Az elmúlt 1-2 hétben/hónapban sokat gyakoroltam, de még így is kevésnek érzem... Mit csináljak most? Vizsgaidőpontot nem lehet eltolni, mert 5-ig lehet jelentkezni. 12-es leszek szeptembertől! 18/L2012. aug. 26. 21:59
1/3 anonim válasza:
De amikor jelentkeztêl,nem érzted a bizonytalanságot?Mert akkor mi értelme van?...
2/3 A kérdező kommentje:
Rengeteget gyakoroltam, amikor jelentkeztem, akkor teljesen biztos voltam magamban. Most is az lennék, de nem tudom, hogy mi van velem. Pedig már nem először csinálok osztályozót...
2012. aug. 26. 22:14
3/3 anonim válasza:
nyugii:D tavaly én is ezt csináltam:) csak egy sima érettségi első részét adták:)
de elro tottam a középszintűt....65% lett...sajna a tapasztalat azt mondja a matek ősszel nehezebb, mret a csoporttársaimnak mind nek 90 felett lett év végén, na meg nekem is miután otthon megcsináltam...mindegy....évvégén emelteztem, 5 ös lett....de jobb volt úgy emeptezni hogy van egy közepem...nomeg a lyukas órák is isteniek voltak hati 7 lyukas matekom lett:D (matek szakos voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!