Felvettek egy fizetős főiskolára. Hogyan tudnám visszamondani?
Figyelt kérdés
A legnagyobb baj hogy már küldték az 1.félév tandíját és nem tudom h ezt be kell-e majd fizetnem akkor is ha visszamondom.2012. aug. 22. 09:43
1/5 anonim válasza:
Be kellett már iratkoznod? Ha igen, és nem lehet passziváltatni rögtön, akkor az első félévet már ki kell fizetni. Viszont, ha még csak felvettek, de nem iratkoztál be, akkor egyszerűen nem is kell, figyelmen kívül hagyod, nem lesz semmi következménye.
2/5 anonim válasza:
Az hogy felvettek egy dolog, az hogy beiratkoztál-e egy másik dolog. Beiratkoztál? Amennyiben nem, úgy nem kell aggódnod.
3/5 A kérdező kommentje:
Még nem voltam beíratkozáson.Viszont már az összes adatomat tudják,mivel olnine regisztráltam.Akkor ez már ugyan az mintha beíratkoztam volna?
2012. aug. 22. 09:52
4/5 anonim válasza:
Nem. A beiratkozás az az mikor először elmész az egyetemre, kitöltöd a többiekkel együtt az indexed (vagy nemtom ott miként van ahol online index van), felveszed az óráid stb.
Ha még csak online történt meg vmi akkor lényegtelen. Amúgy az adataid már onnan is tudják, hogy jelentkeztél :D
5/5 A kérdező kommentje:
Értem.Köszi szépen mindenkinek.Most már nem aggódom:D
2012. aug. 22. 10:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!