Az egyik haveromnak most kéne pótvizsgáznia (lesem sz*rja. ), hogy tudnám rávenni, hogy elmenjen?
Matekból kéne pótvizsgáznia.Egy suliba járunk én most jártam ki a 9.osztályt és mindig mondtam neki,hogy tanuljon ne bukjon meg(mindig csak ígérgetett,hogy tanul őőő,de nem..).
Nagyon lusta,mindent nagyon lazára vesz,azt mondja,hogy semmi értelme elmenni a pótvizsgára,meg hogy ő úgy sem tanul.Már majdnem sikerült rávennem már azt modta,hogy átgondolja,de jön egy hül*e gondolat a fejébe és máris azt mondja,hogy ne megy el hülyeség...
Ha megmondom neki,hogy sima ügy és átmegy,vagy biztatom,hogy ügyi akkor talán bele megy?
nem egy városban lakunk,de ha én megkérem,hogy jöjjön el akkor eljön,így talán a pótvizsgára is rá tudom venni?
Szerintetek mivel vegyem rá?
Én annak ellenére,hogy nem pótvizsgázom még akkor is elmennék vele.(Egyébként lehet,hogy talán depressziós vagy valami hasonló....)
ha tanulni akar tudok 1 nagyon jó oldalt : Matekmindenkinek.hu , ha nem megy át pótvizsgán visszafizetik az árát ha jól tudom.
Egyébként én megértem hogy leszarja, de akkor évközbe kéne annyit teljesíteni hogy havonta 1x tanul már megvan a kettes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!