Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Meg tudnátok nyugtatni?

Meg tudnátok nyugtatni?

Figyelt kérdés

Azért ide írtam ki a kérdésem, mert a szerelem-szex kategóriában mindent kapnék, csak azt nem, amire éppen szükségem van.

Tizenhét éves vagyok, és körülbelül két hete feküdtem le először a barátommal, utána négyszer szexeltünk. Minden egyes alkalommal használtunk óvszert, és miután elment, abbahagytuk. A gumit ellenőriztük, egyszer sem vettük észre, hogy kilyukadt volna. Még előváladék sem kerülhetett a hüvelyembe, de annak közelébe sem, sperma meg főleg. Most jön az a probléma, hogy késik a menstruációm. Normális esetben nem aggódnék, hiszen mindig vagy 28. vagy 30. napra szokott megjönni, de legkésőbb a 35. napon mindig megjön. De most, a 31. napon nincs még semmi, és az előjelét sem érzékeltem. Egyszer volt olyan, hogy a vége felé levette a gumit, a hasamra, illetve inkább a mellkasomra élvezett, és amikor letöröltem magamról, összehajtottam a zsebkendőt, megtöröltem magam ott lent is, de csak a környékét. Nem ugyanazzal a zsebkendővel, amivel először töröltem le magam, hanem a másodikkal, vagy talán a harmadikkal, ami már nem tocsogott az ondóban.

Közben voltam beteg is, hólyaghurutom volt, amire Monural port ittam egyszer, valamint beszedtem egy hasmenéses vírust is, viszont az csak pár napig tartott. Meg tudnátok nyugtatni, vagy ha azt nem, akkor el tudnátok mondani, hogy körülbelül mennyi esélyem van arra, hogy terhes legyek? Előre is köszönöm mindenkinek.

2013. aug. 30. 10:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg késik csak a menstruációd...
2013. aug. 30. 10:58
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Én valószínűnek tartom, hogy a betegség miatt késik. Az antibiotikum is bezavarhat a ciklusba. Mikor egyszer nagyon beteg voltam, és antibiotikumot szedtem, 2 hetet késett utána, aztán minden helyreállt. Amit tehetsz, hogy veszel egy terhességi tesztet, és megnyugszol. Legközelebb pedig tiszta zsepivel töröld körbe magad alul, de ha csak a környéket törölted, nem hinném, hogy gond lenne.
2013. aug. 30. 11:00
 3/16 A kérdező kommentje:
Utánanéztem, és mindenhol azt írják, hogy azután érdemes tesztet venni, mikor már 4-5 napja késik. Ez igaz, vagy ha most megcsinálom, akkor is biztos lesz az eredmény?
2013. aug. 30. 11:02
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
amikor eloszor voltam egyutt valakivel,utána nekem is késett..nyugi..beteg is voltál,úgyhogy nemlesz gond
2013. aug. 30. 11:10
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Már azon stresszelek, hogy azért késik, mert stresszelek. :)
2013. aug. 30. 11:11
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

nyugi. Valószínűleg csak késik a betegségek miatt.

De h megnyugtasd magad..vegyél tesztet. Sose baj ha van otthon. nekem van az éjjeli szekrényembe 2 db is...remélem nem lesz rá szükség mostanába.

2013. aug. 30. 11:30
 7/16 A kérdező kommentje:
Megkértem a barátomat, hogy menjen el, és vegyen nekem tesztet, mert a szüleim itthon vannak már, és én így nem tudnék sem elmenni, sem megcsinálni. Holnap megyek hozzá, és nála megcsinálom.
2013. aug. 30. 17:24
 8/16 anonim ***** válasza:
Ne igyál előtte sokat, mert ha nagyon felhígul a vizelet, hamis eredményt adhat.
2013. aug. 30. 19:28
 9/16 A kérdező kommentje:
Észben tartom, köszönöm. :)
2013. aug. 30. 20:57
 10/16 A kérdező kommentje:
Ma reggel levettem a középsugaras vizeletemet, beüvegeztem, és elviszem barátomhoz. Ebből a vizeletből mennyire lesz pontos az eredmény?
2013. aug. 31. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!