A barátnőm punciját befújtam rexonával, tényleg lehet tőle baja?
Úgy vélem, te alapvetően nem akartál rosszat a barátnődnek, csak gyakorlatlan vagy a dezodor szexben való alkalmazása terén. Rólam egyébként annyit érdemes tudni, amit az alábbi kérdésnél a 25-ös számú válaszban írok: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__38..
Te ott követted el a hibát, hogy a barátnőd punciját normál (nem intim) dezodorral fújtad be, ráadásul a tünetekből ítélve nagyon közelről. EZT NEM SZABAD! Sima deóval intim területeken óvatosan kell bánni, ha be is fújod vele, akkor is csak nagyon messziről szabad és keveset.
Viszont léteznek a világon intim dezodorok is, és nektek ezeket ajánlom. Előnyük, hogy kifejezetten puncira lettek kitalálva, és semmi baja nem lesz tőlük a lányoknak. Az én gyűjteményemben jelenleg 3 ilyen van, és tudtommal Magyarországon nincs is forgalomban több, de lehet persze, hogy tévedek. Ezekről van szó:
- Vionell spray (Müllerben kapható)
- Oriflame Feminelle spray (netről rendelhető)
- Avon Simply Delicate pumpás spray (netről rendelhető)
Hozzátenném még, hogy ezek közül a Vionell a legjobb szerintem. Mindhárom olcsón megvásárolható. Külföldről másfajta intim deókat (ami nálunk nem kapható) is rendelhettek, csak az kicsit macerásabb (ha érdekelnek ezek, google-ban nézz körül).
A barátnődtől azért nem árt, ha bocsánatot kérsz. Nyugodtan próbáljátok ki a dezodoros erotikát, higgyétek el, fantasztikus dolog, csak tiszteljétek egymást és a dezodorokat is.
Ja és a 2. válaszolónak:
tévedsz, a Rexonák nem tartalmaznak alkoholt. Higgy nekem, elég nagy szakértő vagyok...
Te egy **** vagy. Hogy vagy képes a barátnőddel ezt csinálni?!
Nem csak porig alázod, de még fájdalmakat, betegségeket is okozol neki.
Ráadásul ha bejutott a lány hüvelyébe a dezodor, akár gyereke se lehet.
GONDOLKOZZÁL AMIKOR ILYENEKET CSINÁLSZ!!!!!!!
Vagy ha ilyen degenerált vagy FORDULJ SZAKEMBERHEZ!
Hát ehez nem tudok mit fűzni..-_-"
Szívből remélem hogy egyszer még visszakapod és hogy a barátnőd kidob!!
ritka bar.m vagy, de valószínűleg nem tehetsz róla. inkább a szüleid.
a puncira egyébként semmiféle deót meg egyebeket nem kellene fújkálni. egy egészséges hüvelynek nincsen szaga. és a mindenféle kémiai anyagból álló szerek csak elrontják a természetes hüvelyflórát.
szóval orvoshoz kell menni, kezelni és kész. utána sls mentes tusfürdőt használni és kész.
ezert elhagyni ? te akkora nyomorek vagy!!!!!
el se hiszem, h leteznek ilyen alpari tajparaszt emberek.
nem tehet rola, hogy ilyen. te viszont tehetsz arrol, hogy ilyen nyomorult vagy. tolem akkora pofont kaptal volna, h kikopted volna a fogaidat!
szanalom vagy!
Vágd pofon magadat!
Am igaza van neki!
Barom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!