A páromnak szeretkezés után fáj a vizelés napokig. Vagyis csípi a punciját. Mi lehet az oka?
Kb 2hete volt először, utána fájt nem szeretkeztünk. 2 napja elmúlt ezért tegnap újra szeretkeztünk de sajnos újra előjöttek az említett panaszok.
Évek óta vagyunk együtt, egyikünknek sem volt előtte másik kapcsolatunk, tehát valami fertőzö csak nem lehet.
Kérlek segítsetek!
Ja és a gombás fertőzés mitől alakulhat ki?
Rendszeresen tisztálkodunk mindketten, sőt szeretkezés előtt is...
Kompetens vagyok az ügyben, mert én is küzdöttem hasonlóval- de szerencsére, nálam ez már a múlté.
Szóval hiába tiszta a férfi nemi szerve, de mikroszkopikus baktériumok bekerülhetnek a nő hüvelyébe (ha nincs óvszer),és mivel a hüvely és a húgycső/húgyhólyag nagyon közel vannak egymáshoz a nőknél, az apró fertőzés egyszerűen húgyúti gyulladáshoz vezethet- csípő,viszkető érzéssel, akár olyan szintig is eljuthat az ügy, hogy az urológus vért talál a vizeletben. (egy szimpla együttlét után!)
A teendő nagyon egyszerű: meg kell akadályozni, hogy ez a fertőzés kialakuljon, amihez a vizelet nagyon jó közvetítőanyagot biztosít, ergo szeretkezés előtt és után-utóbbi a fontosabb- közvetlenül vizelnie kell a nőnek.(persze a férfi higiéniája is elsődleges) Erre az információra véletlenül akadtam rá, de terjesszük, mert fontos! Én több antibiotikum kúrán voltam túl, mire rájöttem, hogy mitől van és mit lehet tenni ellene. Az antibiotikumot kerülni kell, ha lehet!
Persze a jelenlegi fertőzést ki kell kúrálni, de mihelyt normalizálódnak a viszonyok, próbáljátok ki a dolgot!
üdv!
Használunk óvszert...
Köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!