Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szex közben fáj a hasam alja....

Szex közben fáj a hasam alja. Mitől lehet ez? Nem merem elmondani a páromnak mert akkor el akar vinni orvoshoz vagy rosszabb esetben megbántódna. Mit javasoltok, hogy megszünjön ez a fájdalom?

Figyelt kérdés
2013. aug. 14. 12:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
97%

"Én nem lány vagyok hanem nő! Amúgy nem éri el."

Aki egy ilyen egyszerű kérdésben nem tud döntést hozni, de kikéri magának, hogy felnőtt, az egy kicsit vicces.

2013. aug. 14. 13:07
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is szokott görcsölni a hasam alja mikor nagyot élveztem. És szokott fájni bent a hüvelyben is, mert nekiér a méhszájnak. Meg kell beszélni a pároddal. Amúgy ez természetes dolog.
2013. aug. 14. 13:08
 13/21 anonim ***** válasza:

Régebben is fájt, vagy csak mostanában kezdett fájni?

Hány éves vagy?

Amúgy ha legközelebb mész rákszűrésre, akkor rákérdezhetsz a dokinál, ha csak emiatt nem akarsz elmenni.

2013. aug. 14. 13:12
 14/21 anonim ***** válasza:
12-es vagyok. Nem-nem fájni csak olyan, mintha lenne bent még egy kúp amit nyomna felfelé. De ez nem zavaró, ha mégis akkor szólok és nem nyomja jobban, ennyi. Aki ezen besértődik az akkor sértődjön! Kivel beszélje meg az ember, ha nem a párjával?
2013. aug. 14. 13:12
 15/21 A kérdező kommentje:
Mostanában szokott csak fájni, mint már írtam nem szoktam orvoshoz menni.
2013. aug. 14. 13:14
 16/21 anonim ***** válasza:
84%
te és tudod hogy készül a gyerek? Mert lehet hogy méhen kívüli terhességed van és attól fáj, vagy ki tudja, nem vagyunk orvosok, menj el nőgyógyászhoz egyedül, és mond el minden problémát... neki ki lehet, kell tárulkozni!
2013. aug. 14. 13:22
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak mostanában, akkor komoly probléma is lehet a háttérben.

Mindenképpen menj orvoshoz, márcsak a rákszűrés miatt is!

2013. aug. 14. 13:28
 18/21 anonim ***** válasza:
Ha nem fájt eddig akkor doki! Ha akarsz még gyereket és nem akarsz egy sima kis betegségből egy nagyon csúnyát, szövődményeket stb! Le se írom.
2013. aug. 14. 13:34
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is szokót a párom fájdalmat okozni,és ezt nem is kell már neki mondanom,mert látja az arcomon,meg érzi rajtam,hogy összerándul az egész testem,és egyáltalán nem haragszik meg érte,sőt elnézést kér mindig!!! Utána már sokkal óvatosabb.És igen orvoshoz bizony egy évben legalább egyszer el kell menni,ha élsz nemi életet vagy betöltötted a 18-at,azt hiszem nálam jobban senki nem félt a körülöttem élők közül a nőgyógyásztól,mivel egy pár éve műtötték anyukámat,és láttam,hogy mennyit szenvedett,a műtét után,de ez arra is ráébresztett,hogy a saját életemmel játszok,ha nem bírom ki azt a 2 percet a dokinál.Még nem voltam 18 mikor először mentem,annyira féltem,hogy jó néhány percig,még az asztalra sem mertem felfeküdni,de nagyon rendes volt az orvos és az asszisztens nő is elmondták hogy mi hogyan fog történni,és megnyugtattak,azóta már nem félek,bár nem is örömmel megyek,de az aggodalmam már elmúlt,Te is látogasd meg a nőgyógyászt,veszteni nem veszíthetsz semmit,csak nyerhetsz,hogy ha van valami baj észre veszik és segítenek rajtad. A párodnak meg mond el,ha fáj a szex!!

Üdv 19 éves lány

2013. aug. 14. 20:06
 20/21 egy.tanacstalan.lany válasza:
100%
nekem is szokott fájni,pl. ha kutyapózban vagyunk...mert akkor teljesen végig éri a hüvelyt,vagy ha te vagy alól és felteszed a lábadat a nykához...mert ott a hüvely végén nagyon érzékeny.de az is lehet,hogy ha naponta szexeltek,akkor azért,mert el van fáradva és pihentetni kell 2-2 napot a szexet.
2013. aug. 17. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!