Szex közben fáj a hasam alja. Mitől lehet ez? Nem merem elmondani a páromnak mert akkor el akar vinni orvoshoz vagy rosszabb esetben megbántódna. Mit javasoltok, hogy megszünjön ez a fájdalom?
"Én nem lány vagyok hanem nő! Amúgy nem éri el."
Aki egy ilyen egyszerű kérdésben nem tud döntést hozni, de kikéri magának, hogy felnőtt, az egy kicsit vicces.
Régebben is fájt, vagy csak mostanában kezdett fájni?
Hány éves vagy?
Amúgy ha legközelebb mész rákszűrésre, akkor rákérdezhetsz a dokinál, ha csak emiatt nem akarsz elmenni.
Ha csak mostanában, akkor komoly probléma is lehet a háttérben.
Mindenképpen menj orvoshoz, márcsak a rákszűrés miatt is!
Nekem is szokót a párom fájdalmat okozni,és ezt nem is kell már neki mondanom,mert látja az arcomon,meg érzi rajtam,hogy összerándul az egész testem,és egyáltalán nem haragszik meg érte,sőt elnézést kér mindig!!! Utána már sokkal óvatosabb.És igen orvoshoz bizony egy évben legalább egyszer el kell menni,ha élsz nemi életet vagy betöltötted a 18-at,azt hiszem nálam jobban senki nem félt a körülöttem élők közül a nőgyógyásztól,mivel egy pár éve műtötték anyukámat,és láttam,hogy mennyit szenvedett,a műtét után,de ez arra is ráébresztett,hogy a saját életemmel játszok,ha nem bírom ki azt a 2 percet a dokinál.Még nem voltam 18 mikor először mentem,annyira féltem,hogy jó néhány percig,még az asztalra sem mertem felfeküdni,de nagyon rendes volt az orvos és az asszisztens nő is elmondták hogy mi hogyan fog történni,és megnyugtattak,azóta már nem félek,bár nem is örömmel megyek,de az aggodalmam már elmúlt,Te is látogasd meg a nőgyógyászt,veszteni nem veszíthetsz semmit,csak nyerhetsz,hogy ha van valami baj észre veszik és segítenek rajtad. A párodnak meg mond el,ha fáj a szex!!
Üdv 19 éves lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!