A szülési fájdalom mennyivel rosszabb a vesegörcsnél?
A vesegorcs nem tudom milyen.
De szulesben volt szerencsem ketszet is reszesulni.,)
Szerintem szamit h kinek mekkora azert a fajdalom kuszobe.mivel az enyem halisten eleg magas igy a szulesi fajdalmakat is "megusztam"
Persze igy srm volt kellemes;)
De ez csak egy kis szenvedes a cel erdekeben;)
Ne haragudj h valadzoltam tudom h csak ugy erdekelt volna ha ismerem a masik fajdalmat is;)
De azert gondoltam megirom;)))
Szep napit
A migrénes fejfájás szerintem rosszabb mint a szülés. És az aranyérműtét is.
Tudom, hogy nem ezeket kérdezted, de nekem az a tapasztalatom, hogy bár a szülési fájdalom intenzitása és erőssége nagyon nagy, mégis tudod közben azt is, hogy kifutása van, és főként VAN ÉRTELME, hiszen hozzá segít a baba világra jöveteléhez, hatalmas erőt ad ez a tudat, míg a fenti fájdalmak egyfajta "értelmetlen szenvedések".
Ami még fontos, hogy a szülés közben erős hormonális löketet kap az anya is, és más tudatállapotba kerülsz, a fájdalmat sokkal könnyebb elviselni.
Ne félj tőle!
Én egyszer próbáltam hasonló kérdést feltenni, de én a vetéléssel járó fájdalmat szerettem volna megtudni, hogy mennyire hasonlít a szülési fájdalomhoz..
2x vetéltem és iszonyú görcseim voltak, főleg mikor kitágultam, és kinyílt a méhszájam..
Még nem szültem, de szerintem hasonló lehet, csak valószínűleg erősebb...
Vesegörcsöm is volt már, és az is nagyon fájt, de ha mindezt túléltük, akkor a szülést is túl fogjuk valahogy szerintem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!