Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ugye a nőgyógyász nem tudja...

Ugye a nőgyógyász nem tudja megállapítani, hogy nem vagyok már szűz?

Figyelt kérdés
Tudom a hártya elszakadt, de az végülis ezer más ok miadt megtörténhetett.Nagyon parázok. Ha rákérdez és azt mondom, hogy még az vagyok ugye azt elhiszi?
2013. júl. 4. 14:53
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Már elvesztettem.
2013. júl. 4. 15:10
 22/31 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? (ha nem baj, hogy megkérdezem)
2013. júl. 4. 15:12
 23/31 anonim ***** válasza:
Nálunk senki nem lehet bent egy rutinvizsgálaton. Lehet, hogy anyukádat is kiküldik majd. Ha nem küldi ki, akkor mondd a dokinak nyugodtan, hogy zavar édesanyád jelenléte a vizsgálat alatt és majd ő kiküldi.
2013. júl. 4. 15:18
 24/31 A kérdező kommentje:
1 hónap múlva leszek 15.
2013. júl. 4. 15:18
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Hú, velem teljesen ugyanez volt :S Viszont szerencsém volt, mivel mikor először rákérdezett a doki, akkor azt mondtam, még szűz vagyok, de egyértelmű volt, hogy hazudok (legalábbis a doki számára, anyum nem jött rá :P), úgyhogy kiküldte anyut, és megint megkérdezte, meg meg is vizsgált :)

Majd írj, hogy mi volt, nagyon érdekel!

16L

2013. júl. 4. 15:30
 26/31 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod. Csak augusztus végén megyek (és már most idegeskedek rajta:[), de ha túlestem ezen a vizsgálaton fogok írni.
2013. júl. 4. 15:32
 27/31 anonim válasza:
Nyugodj meg,ne idegeskedj!Mondd meg Anyudnak hogy elèg ciki lessz neked az orvos elött "meztelenkedi" ne lassa mar ö is amit nem muszàly! NYUGODJ MEG JO?Irj hogy mi volt!
2013. júl. 4. 18:39
 28/31 anonim ***** válasza:
54%
Igazából, ha szexelni nagylány voltál, akkor ahhoz is legyél nagylány, hogy ezt felvállalod anyukád előtt. Nem kell minden részletet tudnia, de ne 2 év múlva lepődjön meg azon, hogy már réges-rég nem vagy szűz. Ha később derül ki, oda a bizalom, és majd csodálkozol, hogy miért nem enged sehova - jobb ezen átesni most, mint mondjuk 16-17 évesen, amikor bulizhatnékod lesz.
2013. júl. 4. 22:37
 29/31 anonim ***** válasza:

Fogalma se lesz az orvosnak, hogy mitől nem vagy már szüz.

Ne parázz, azt mondhatsz amit akarsz!

Pl. erős sporttól...

2013. júl. 6. 08:51
 30/31 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, sikerült megnyugodnom :)
2013. júl. 9. 10:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!