Ugye a nőgyógyász nem tudja megállapítani, hogy nem vagyok már szűz?
Figyelt kérdés
Tudom a hártya elszakadt, de az végülis ezer más ok miadt megtörténhetett.Nagyon parázok. Ha rákérdez és azt mondom, hogy még az vagyok ugye azt elhiszi?2013. júl. 4. 14:53
11/31 anonim válasza:
Ezt mondd édesanyádnak.
Azt valóban nem tudja az orvos megállapítani, hogy mi volt az oka a szüzességed végének.
12/31 anonim válasza:
Miért méssz nőgyógyászhoz? Vizsgálat? Ne izgulj, beméssz és az orvos mondja mit csinálj és legyél vele őszinte, anyukád meg megvár kint. Mondd meg anyukádnak, hoyg rosszul éreznéd magad ha ő benn lenne (ami szerintem tök jogos)
13/31 A kérdező kommentje:
Hát ... a válaszokat köszönöm.
Anya ragaszkodik a bemenetelhez, de még majd megpróbálom lebeszélni róla.
2013. júl. 4. 15:04
14/31 anonim válasza:
Velem nènèm ès unokatesom volt ben 18.èves voltam ès elmentem mert mar volt komoly baratom mostani (fèrjem) Gondoltam rutinra illö elmenni:-) Es bejöttek nem szolhattam rajuk mert az ö ismerösük volt a doki,akkor elöttük kèrdezett ra az orvosom hogy Szex volt mar,èn meg mit tehettem volna,hàt mondtam hogy igen! :-( Ciki volt de túlèltem :-) Kèrd meg Anyukàd hogy ne menjen be veled mert neked az kènyelmetlen lenne!
15/31 anonim válasza:
Ha tényleg nem tudod lebeszélni róla, akkor mondd az orvosnak, hogy szűz vagy és ő úgyis érteni fogja, hogy anyukád miatt mondod.
16/31 A kérdező kommentje:
Azért, mert 11 éves koromban 2 x megjött és ennyi. Voltam már és akkor adott gyógyszert de attól is csak 1x jött meg. Azt mondta biztos a 20 kg fogyástól van de ha semmi változás pár hónap múlva látogassam meg újból.
2013. júl. 4. 15:07
17/31 A kérdező kommentje:
Köszi, megnyugodtam egy kissé.
2013. júl. 4. 15:07
18/31 anonim válasza:
Hívd fel a nőgyógyászt és mondd meg neki, h ekkorra és ekkora van időpont, de zavarja ki Anyádat ha belép, mert kellemetlen lenne Neked. Kénytelen lesz kimenni.
20/31 A kérdező kommentje:
Remélem bevállik.
2013. júl. 4. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!