Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek ha megkérdezi a...

Mit tegyek ha megkérdezi a nőgyógyász hogy szűz vagyok-e még?

Figyelt kérdés
Holnapra van időpontom a nőgyógyászhoz. Kb fél éve feküdtem le a barátommal, de anyukám úgy tudja, hogy még nem. Mit mondjak ha megkérdezi a doki? Meg tudja állapítani, hogy mitől nincs már szűzhártyám? (pl ujjazás...)
2013. máj. 1. 17:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Orvosnak mindig az igazat!
2013. máj. 1. 17:11
 2/13 anonim ***** válasza:
68%
Gondolom anyukád nem megy be a vizsgálatra, a dokinak pedig nem kell válaszolnia arra, hogy szűz vagy e még ha anyukád tőle kérdezi. Persze ha csak nem vagy terhes, mert akkor ez nem kérdés..
2013. máj. 1. 17:11
 3/13 anonim ***** válasza:

Nem tudja megmondani, akár a tampon is "elveheti" valaki szüzességét, de olyan is van, aki szűzhártya nélkül születik

Egyébként a nőgyógyász ilyet nem kérdez, max. azt, hogy élsz-e rendszeres szexuális életet.

2013. máj. 1. 17:12
 4/13 A kérdező kommentje:
nem vagyok terhes, fogamzásgátlót szeretnék. Az orvos kért vérvételi leletet, lehet hogy meg sem vizsgál?
2013. máj. 1. 17:13
 5/13 anonim ***** válasza:
27%
Az orvosnak kötelességed igazat mondani!!!!
2013. máj. 1. 17:14
 6/13 anonim válasza:
A nőgyógyász látni fogja gondolom,hogy már nem vagy az,szóval nem érdemes neki hazudni..
2013. máj. 1. 17:14
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Kell a vérvétel és kell a nőgyógyászati vizsgálat is a gyógyszer felírásához. A vizsgálat során látni fogja, hogy már nem vagy szűz.
2013. máj. 1. 17:20
 8/13 anonim ***** válasza:
Pedig tőlem megkérdezték voltam e már fiúval, szóval erről ennyit, hogy nem kérdezik meg szűz vagy e...
2013. máj. 1. 18:53
 9/13 A kérdező kommentje:
Amúgy azzal nem is lenne baj hogy meg kell mondani az orvosnak, mert mondom hogy kezelje bizalmasan, de anyukám ismeri az aszisztenst...
2013. máj. 1. 18:57
 10/13 anonim válasza:
81%
Ha a szexhez már elég érett vagy, akkor egy beszélgetésre miért nem vagy kész az anyukáddal?
2013. máj. 1. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!