Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem voltam még nőgyógyászaton...

Nem voltam még nőgyógyászaton 22 évesen és még szűz is vagyok! Az orvos nagyon lefog szúrni? Megfog vizsgálni szűzként is?

Figyelt kérdés
A félreértések elkerülése miatt, nem azért vagyok szűz mert nem lett volna alkalmam rá, hanem azért mert nem találtam meg a megfelelő személyt!

2013. márc. 28. 12:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog leszúrni, nem is biztos, hogy megkérdezi, hogy mikor voltál legutóbb vizsgálaton. Lehet, hogy arra viszont rákérdez, hogy mikor volt az utolsó rákszűrésed. Nyugodtan mond meg, hogy még nem volt. És szűzként is meg fog vizsgálni. Csak szólj neki, hogy legyen kicsit óvatosabb miatta.
2013. márc. 28. 12:36
 2/8 anonim ***** válasza:
74%
Feltétlen mondd meg, hogy szűz vagy, mivel ahhoz kisebb vizsgáló eszköz kell. Leszúrni nem fog, de rákszűrést csinálni fog.
2013. márc. 28. 12:37
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
Ha nem volt eddig semmi panaszod és szűz vagy, nem baj ha nem voltál nőgyógyásznál. Az, hogy 22 évesen szűz vagy, inkább tiszteletre méltó, mert azt jelenti, hogy nem vagy könnyen kapható, és az Igazira vársz! :)
2013. márc. 28. 13:02
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
Dehogy fog leszúrni! Csak szépen mondj el mindent neki őszintén, azt is, hogy szűz vagy, és azt is, hogy az első vizsgálatod lesz. Meg aztán keress egy normális dokit!
2013. márc. 28. 13:41
 5/8 anonim ***** válasza:
63%
Egyáltalán nem probléma ez, 24 éves korodtól ajánlják a rendsteres szűrővizsgálatra járást, ha még szüz vagy.
2013. márc. 28. 13:54
 6/8 anonim ***** válasza:
81%

Dehogy fog leszúrni, miért tenné?

Én is kb 24 voltam, amikor először mentem, mert akkor már kb 1 éve éltem nemi életet. Azóta járok szűrésre is.

2013. márc. 28. 15:30
 7/8 anonim válasza:
74%
Én sem voltam még, épp most töltöttem a 22-t. Feleslegesnek tartom, mert 1. nem élek még nemi életet, 2. soha nem volt semmi panaszom. Ezen kívül pedig csak jókedvemből nem kell, hogy turkáljanak bennem, és amúgy sem igen bízom az orvosokban.
2013. márc. 28. 15:56
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. márc. 28. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!