Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek ha megkérdezi a...

Mit tegyek ha megkérdezi a nőgyógyász hogy szűz vagyok-e még?

Figyelt kérdés
Holnapra van időpontom a nőgyógyászhoz. Kb fél éve feküdtem le a barátommal, de anyukám úgy tudja, hogy még nem. Mit mondjak ha megkérdezi a doki? Meg tudja állapítani, hogy mitől nincs már szűzhártyám? (pl ujjazás...)
2013. máj. 1. 17:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
most ezt nem értem... ha fogamzásgátlót akarsz felíratni, és anyád tud róla, hogy nőgyógyászhoz mész emiatt, akkor úgyis le fog esni neki, hogy nemi életet élsz. ha meg nem tudja, hogy nőgyógyászhoz mész, akkor minek kérdezne ilyet az asszisztenstől? (gondolom, nem szokta rendszeresen megkérdezni, hogy jártál-e nála.)
2013. máj. 2. 02:53
 12/13 anonim ***** válasza:
Úgyis tudni fogja hogy élsz enmi életet mivel gyógyszert akarsz iratni, azt nem látja mitől nincs már szűzhártyád csak azt hogy nincs. Ja és midnenképp meg fog vizsgálni.
2013. máj. 2. 08:18
 13/13 anonim válasza:
Komoly a kèrdès?meg tudja e àllapítani a doki hogy mitől nem vagy màr szűz.. Nane! Szexelsz, vagy màr közel vagy a dologhoz, de fogalmad sincs róla. Kövi kèrdès az lesz, hogy ha szàddal kènyezteted a fiúd, akkor lehetsz e terhes?
2015. máj. 6. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!