Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha szűz vagyok akkor mit...

Ha szűz vagyok akkor mit csinál a nőgyógyász?

Figyelt kérdés

Le kell vetkőznöm előtte? 16 éves vagyok.

Csak azért, mert elég gyakran jön meg és egyszer voltam ultrahangon de nem találtak semmit, csak van valami a hormonjaimmal ami miatt járok is orvoshoz de eddig rendben volt minden, csak 1-2 hónapja van ez így.

Nem érdekel, hogy hol óvatosak vagy nem érdekel milyenek, csak vetkőznöm ne kelljen mert akkor nem megyek. (Ne oktassatok ki, tudom, hogy egyszer úgyis el kell mennem de nem most!)

2013. máj. 18. 19:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ha megvizsgál akkor végbélen keresztül, ha nem akkor fogamzásgátlót ír, hogy beálljon a mensid
2013. máj. 18. 19:58
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne menj... Bár - nem kioktatás, de jobban tennéd, ha hamar legyőznéd a félelmed. Nem azért, mert egyszer majd úgyis menni kell, hanem azért, mert minél előbb kiderül, hogy van-e valami kezelendő zűr, annál nagyobb az esély arra, hogy később nem okoz majd problémát, mikor pl babát szeretnél majd. A halogatásnak később komolyan megihatod a levét.
2013. máj. 18. 19:58
 3/12 A kérdező kommentje:

Nem nagyon érdekel a baba, mert nem sajátot akarok, hanem örökbe fogadni (nem a szülés miatt, más oka van).

Szóval mit is csinálnak?

2013. máj. 18. 20:02
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Levetkőzést nem hinném, hogy megúszhatod. Tapintásos vizsgálat lehet végbélen vagy ha engeded és a szűzhártyád nem túl szűk akkor hüvelyen keresztül.
2013. máj. 18. 20:49
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és még valami: 16 évesen én is úgy gondolkodtam, mint Te, úgy terveztem, majd örökbefogadunk. Most 30 vagyok, van két gyönyörű lányom, és biztos, hogy lesz még 1-2 gyermekem. NE vedd el az esélyt magadtól, mert lehet, hogy pár év múlva másképp gondolod majd...
2013. máj. 18. 20:54
 6/12 A kérdező kommentje:
Na jó akkor nem megyek sehova. Továbbra sem érdekel a gyerek, amúgy se tetszem senkinek se. Ahhoz meg ugye pasi is kell.
2013. máj. 18. 21:35
 7/12 anonim ***** válasza:
94%
Keress fel egy jó pszichológust, sokat segíthet az irreális gátlások legyőzésében.
2013. máj. 18. 22:02
 8/12 anonim ***** válasza:
Le kell győznöd a félelmedet és azt megérteni, hogy a nőgyógyász számára Te nem egy szép fiatal lány vagy, még akkor sem ha ő férfi, hanem egy beteg a sok közül, akit neki meg kell gyógyítani!!!
2013. máj. 19. 06:38
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem attól félek, hogy szép lánynak fog tartani mert ez kizárt. Más miatt.
2013. máj. 19. 14:23
 10/12 anonim ***** válasza:
Molesztálni sem fog.
2013. máj. 19. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!