Ha szűz vagyok akkor mit csinál a nőgyógyász?
Figyelt kérdés
Le kell vetkőznöm előtte? 16 éves vagyok.
Csak azért, mert elég gyakran jön meg és egyszer voltam ultrahangon de nem találtak semmit, csak van valami a hormonjaimmal ami miatt járok is orvoshoz de eddig rendben volt minden, csak 1-2 hónapja van ez így.
Nem érdekel, hogy hol óvatosak vagy nem érdekel milyenek, csak vetkőznöm ne kelljen mert akkor nem megyek. (Ne oktassatok ki, tudom, hogy egyszer úgyis el kell mennem de nem most!)
2013. máj. 18. 19:44
11/12 anonim válasza:
Ó, tényleg egyre inkább a 16 éves önmagamat látom benned :)Elmondod miért zavarna annyira, ha le kellene vetkőznöd egy orvos előtt? Ha itt nem akarod, priviben is lehet!
12/12 A kérdező kommentje:
Az sem érdekel ha molesztál, maximum lekeverek neki egy akkorát hogy többé sose mozdul meg. Végülis mindegy hol írom. Azért nem mert megalázó más orvos előtt is levetkőzni. Van valami betegségem vagy mi ami miatt jobban szőrösödöm mint kéne és hiába borotválom le, kényelmetlen az egész. Ezért utálok orvoshoz járni. Még nem adtak rá gyógyszert.
2013. máj. 19. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!