A nőgyógyász látja hogy szűz vagyok, vagy sem?
Sziasztok!
Először megyek nőgyógyászhoz a jövőhéten és borzalmasan félek!!!
Fiúval még nem voltam, de nyúltam már magamhoz, igy lehet hogy a szüz hártyám már nincs meg. Ezt a nőgyógyász látja, vagy ki tudja tapintani? Mit mondjak ha megkérdzni h szüz vagyok-e még? Tudom jó béna kérdés, de hát tök ciki, ezt nem szeretném neki elmondani h magamhoz nyúltam :P
Az orvosnak az égvilágon semmi köze hozzá, hogy magadhoz nyúltál-e, vagy sem, vagy esetleg, hogy hányszor, mivel stb...
Természetesen szüz vagy még, hiszen nem éltél nemi élett!
A nemi élet megkezdése azért érdekes, mert fertőzés veszélynek vagy kitéve a partnertől, nem várt terhesség jöhet, stb... és nem a szüzhártya kitágulása a kényes pont.
Szóval szüz vagy és kész.
Miért mész? Valami bajod van egyébként?
És hány éves vagy?
Valami gond miatt kell menned? Mennyi idős vagy?
Természetesen szűz vagy, hiszen nem éltél szexuális élete még. Nem kell egyáltalán beszélned a maszturbálási szokásaidról, kivéve, ha valamiféle sérüléseket, sebeket okoztál vele, mert akkor azt tudnia kell az orvosnak, hogy mitől keletkeztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!