Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A nőgyógyász látja hogy szűz...

A nőgyógyász látja hogy szűz vagyok, vagy sem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Először megyek nőgyógyászhoz a jövőhéten és borzalmasan félek!!!

Fiúval még nem voltam, de nyúltam már magamhoz, igy lehet hogy a szüz hártyám már nincs meg. Ezt a nőgyógyász látja, vagy ki tudja tapintani? Mit mondjak ha megkérdzni h szüz vagyok-e még? Tudom jó béna kérdés, de hát tök ciki, ezt nem szeretném neki elmondani h magamhoz nyúltam :P

2013. máj. 4. 21:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem érdekli, hogy miként tágult ki a szűzhártyád.
2013. máj. 4. 21:22
 2/12 anonim ***** válasza:
81%
Mit mondjál? Az igazat, és úgy fog vizsgálni. Igen látja, ha már nem vagy szűz-
2013. máj. 4. 21:22
 3/12 anonim ***** válasza:
45%
Ha kellemetlen elmondanod neki, hogy magadhoz nyúltál, akkor mond azt, hogy tulajdonképpen még nem volt nemi aktusod, de nem vagy biztos benne, hogy szűz vagy-e még, mert a barátoddal pettingeltetek, és próbálkozott az ujjával tágítani, ezért megkéred, hogy legyen óvatos a vizsgálatnál, vagy valami hasonló..
2013. máj. 4. 21:32
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell túlbonyolitanod! Ha kérdezi szűz van-e mondd hogy igen! Az hogy ép-e a szűzhártyád más kérdés! Az átszakad sportról is és tampont használatától is! Az orvos látni fogja mêg van-e de azt nem fogja kérdezgetni hogy miért nincs meg! Nem kell arról beszélned hogy szoktál maszturbálni!
2013. máj. 5. 01:04
 5/12 anonim ***** válasza:
Az orvossal kötelességed őszintének lenni!
2013. máj. 5. 06:19
 6/12 anonim ***** válasza:
48%

Az orvosnak az égvilágon semmi köze hozzá, hogy magadhoz nyúltál-e, vagy sem, vagy esetleg, hogy hányszor, mivel stb...

Természetesen szüz vagy még, hiszen nem éltél nemi élett!

A nemi élet megkezdése azért érdekes, mert fertőzés veszélynek vagy kitéve a partnertől, nem várt terhesség jöhet, stb... és nem a szüzhártya kitágulása a kényes pont.

Szóval szüz vagy és kész.

Miért mész? Valami bajod van egyébként?

És hány éves vagy?

2013. máj. 5. 10:26
 7/12 anonim ***** válasza:
42%

Valami gond miatt kell menned? Mennyi idős vagy?

Természetesen szűz vagy, hiszen nem éltél szexuális élete még. Nem kell egyáltalán beszélned a maszturbálási szokásaidról, kivéve, ha valamiféle sérüléseket, sebeket okoztál vele, mert akkor azt tudnia kell az orvosnak, hogy mitől keletkeztek.

2013. máj. 5. 11:06
 8/12 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy? Egyedül mész, vagy anyukáddal? Felnőtt, vagy gyerek nőgyógyászatra?
2013. máj. 5. 18:37
 9/12 A kérdező kommentje:
Nincs konkét bajom, csak szeretném megvizsgáltatni magamat több okból is. 18 vagyok, anyummal mennék :)
2013. máj. 6. 16:15
 10/12 A kérdező kommentje:
és magánorovshoz mennék, anyukám orovsához..
2013. máj. 6. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!