Ugye a nőgyógyász nem tudja megállapítani, hogy nem vagyok már szűz?
Figyelt kérdés
Tudom a hártya elszakadt, de az végülis ezer más ok miadt megtörténhetett.Nagyon parázok. Ha rákérdez és azt mondom, hogy még az vagyok ugye azt elhiszi?2013. júl. 4. 14:53
1/31 anonim válasza:
Miért kellene egy nőgyógyász elől eltitkolni?
3/31 anonim válasza:
Ha megvizsgál akkor látni fogja egyértelműen,hogy már nem vagy szűz!!
4/31 A kérdező kommentje:
Mert anya bemegy velem, és ő semmiről nem tud :|
2013. júl. 4. 14:58
5/31 anonim válasza:
Nem fogja elhinni.... Ő egy nőgyógyász, simán látja vizsgálatkor, hogy szűz vagy-e vagy sem. De ne parázz, mivel orvos, ezért titoktartás véd téged, ugyanis a vizsgálaton elhangzottak csakis köztetek maradhat. Nem értem, miért kell titkolni? Ennyire fiatal vagy?
6/31 anonim válasza:
Nőgyógyászati vizsgálat során miért ne tudná megállapítani, hogy a szűzhártyád megvan-e még? Illetve, hogy ép-e még vagy átszakadt és csak a maradványai vannak meg. Nem vak .
7/31 anonim válasza:
5-ös vagyok.
:-O MIÉRT MEGY BE VELED AZ ANYÁD????? Te jó ég!!!
8/31 A kérdező kommentje:
De az bármitől átszakadhatott volna ..
2013. júl. 4. 15:00
9/31 anonim válasza:
Ezt te csak hiszed, te jó ég, ne nézd ennyire hülyének az orvost! A pénisz tudja átszakítani csak, vagy egy olyan vastag valami......
10/31 anonim válasza:
75%-os: Ne beszélj baromságot, tényleg átszakadhat mástól is.
De attól még az orvos látja. De nem tudom mi a szarnak kellene az anyudnak bemennie veled. Mondd meg, hogy maradjon kint azt csá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!