Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » SOS nőgyógyász aki tud ma...

SOS nőgyógyász aki tud ma fogadni?

Figyelt kérdés
Mivel nincs Budapesti lakcímem sztk-ban nem fogadnak, már telefonálgtok össz vissza, nagyon sok magándoki fel sem veszi. Még ma kéne dokihoz mennem. :( Nagyon el vagyok keseredve.
2013. máj. 6. 11:33
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Kedves válaszolók!

Köszönöm szépen a válaszokat. Dr Kulcsár Tamáshoz mentem, egy nagyon kedves, emberséges doktor. Több mint egy órát töltöttem a vizsgálóban, alaposan megkérdezett mindenről: voltam e terhes, szedek e gyógyszert, milyen gyógyszereket kaptam eddig. Ultrahanggal is megvizsgált, és még fog is. Jövőhét kedden be kell menjek az Onkológiai Intézetbe, mert ott is csinál egy UH-t meg a vérvételi eredményeimet megnézi. Nem igazán tudom, hogy ilyenkor illik e pénzt adni neki? Vagy kell adni?

2013. máj. 6. 22:22
 22/24 anonim ***** válasza:
Hát a magánrendelői tarifáját fogod kifizetni. Ha államiban vagy, akkor nem kell, mert azt a TB-dből fedezi, nem csak az eszközök nem kerülnek neki pénzbe, de fizetést is kap a kórházban, duplán ne fizess.:)
2013. máj. 7. 00:41
 23/24 anonim ***** válasza:
Nagyon drukkolok neked, hogy minden rendben legyen. 1. válaszoló voltam.
2013. máj. 7. 07:14
 24/24 A kérdező kommentje:
Köszi. Így 3 év szenvedés után jó lenne ha találnának gyógymódot a problémámra... :(
2013. máj. 11. 00:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!