Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet ez a puncimon?...

Mi lehet ez a puncimon? Nőgyógyász vagy nemi gondozóhoz menjek?

Figyelt kérdés
A hüvelyemnél a nagyajak végén egy 2 forintos nagyságú duzzanat van (pár napja), és mintha körülötte is a bőröm "hólyagos" lenne fáj, lüktet, viszket. A nőgyógyászatra egy június 4-re kaptam időpontot (sima szakrendelés), a magándoki akinél szültem egy vagyon. Menjek el a nemi gondozóba? Ott ugyan úgy megnézik, mint a sima nőgyógyászati vizsgálaton?

2013. máj. 3. 20:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Itt a hétvége szerintem menj be az ügyeletre a nögyógyászaton.
2013. máj. 3. 21:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg a Bartholin mirigy gyulladása vagy tályoga. Ezt nem lehet júniusig halogatni, menj el a nőgyógyászati ügyeletre, mondd el, hogy nagyon fáj, meg fogják oldani.
2013. máj. 3. 21:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Ezzel nem szabad várni.
2013. máj. 3. 22:56
 4/9 anonim ***** válasza:

engem pont ezzel műtöttek pár napja, menj ügyeletre még ma. ha nem mentél el.

és kiderítik mi a problémád

2013. máj. 4. 12:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Nőgyógy ügyelet, vagy sztk rendelés -
2013. máj. 4. 13:07
 6/9 anonim ***** válasza:
szóval: el kell, hogy lássanak, mert sürgős eset, legfeljebb sokat kell várnod. Bartholini vagy herpesz is lehet.
2013. máj. 4. 13:08
 7/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat!

Tegnap délután elmentünk a nőgyógyászati ügyeletre. Nem várattak sokat, kb 20 perc. Megvizsgált megállapította, hogy a méhszájam be van gyulladva. Az orvos szerint a méhszájgyulladás okozója a külső gyulladásnak. Vett le kenetet a méhszájamról, egy hét múlva lesz meg az eredmény. Visszamenni már nem a kórházba kell, hanem a rendelőintézetbe. Írt fel gyógyszereket gombára, és szexuális úton terjedő fertőzésekre, mivel nem tudta megállapítani, a gyulladás okozóját. Plusz még betadin kúpot.

Hát kíváncsi vagyok mi lesz a vége!

Még egyszer köszönöm a segítséget!

2013. máj. 5. 06:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Reméljük,hogy nem lesz nagyobb baj.....Jó,hogy elmentél az ügyeletre.Az egészségünk nélkül nem tudunk mit kezdeni . Azért majd írj.
2013. máj. 5. 07:50
 9/9 A kérdező kommentje:

Nem biztos, hogy olvassátok még, de azért megírom az eredményt!

Hétfőn voltam a leletért, és a problémám okozója candida gomba elszaporodása! Mivel a szombaton felírt egyik gyógyszer gombák ellen volt, és a problémám is helyre jött, így nem írtak már fel semmit. Ha gondom lesz akkor kell csak visszamenni!

2013. máj. 19. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!