SOS nőgyógyász aki tud ma fogadni?
11/24 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy elég sokat dolgozok, így ritka, hogy szabadságra tudok jönni, betegszabit meg nem tudok íratni. Telefonéltam sztkba meg háziorvoshoz is, ők mondták, hogy nem fogadnak..:(
(És miért nem jelentkeztél be Bp-i címre?)
A VIII. és V. kerületet még kérdezd meg, én oda járok, sose kértek még lakcímet, csak a TAJ-szám kell, még fejből is jó nekik.
Nem kell szabadság ehhez.. este 8-ig van rendelés mindenhol.
2013. máj. 6. 12:20
Én sem vagyok pesti és évek óta itt járok dokihoz, sőt, a dokim pesten már csak magánban rendel, viszont százhalombattán sztkban, ezért oda járok le hozzá - ott is teljesen ingyen.. Amúgy ha akármikor megszorulsz, akkor a Klinikáknál ha sétálsz a Nagyvárad tér felé - picit balra kanyarodik majd az út - ott van nőgyógyászati ambulancia, valaki mindig fogad, oda is mehetsz nyugodtan. Én ott találtam évekkel ezelőtt a dokimat.
2013. máj. 6. 12:20
14/24 A kérdező kommentje:
Hiába rendelnek este 8ig, én fél9re érek haza a munkahelyemről. Reggel meg nyolc előtt megyek. Igazából már depressziós is vagyok emiatt évek óta, teljesen feladtam, hogy meggyógyuljak, volt olyan orvos aki egyszerűen neveztett a problémámon és csak annyit mondott: vény nélkül kapható a canesten...
14: Borzasztó. Ezért nem járok ehhez a népséghez. Az urológus azt mondta: tudja, hölgyem, két külön kaszt van: az orvosok meg a nőgyógyászok.
Ha szeretnéd, elmondom, mit javaslok helyettük. Nekem már a hátamat se látják soha.
2013. máj. 6. 12:28
"Hiába rendelnek este 8ig, én fél9re érek haza a munkahelyemről."
Ne csináld, ma is 6-ra mész!:)
2013. máj. 6. 12:28
Szerintem ne add fel, hogy meggyógyulj, csak juss el orvoshoz! :) Házi módszerekkel lehet játszani, de van az a gyulladás, amin nem tud segíteni otthon semmi, néha muszáj dokihoz is eljutni.. legalább évente szűrésre!
2013. máj. 6. 12:38
18/24 A kérdező kommentje:
16: Ma végre szabdságon vagyok. :) Lakcímet bejelenteni indultam, csak az ügyintéző közölte velem, hogy pár hete új nyomtatvány van, az amint én vittem már nem érvényes. :( Most újból kell kezdeni, a főbérlő utáni járás az aláírás miatt, okmányirodába menni stb.. :(
Annyira szerencsétlen vagyok.
De olyan rendelések simán fogadnak nem pestiként is, amikhez nem kell beutaló..
2013. máj. 6. 12:46
17: Nézd, ha nincs szexuális élete, akkor nem kell. Ez is egy olyan beijesztés. A Kérdező és az én tapasztalatom nem mutatja, hogy ragaszkodni kell ehhez a szokáshoz, csak ártott nekünk, nekem csak betegséget hozott ez, gyógyulást más módon nyertem. 2 másik szakorvosnak reszortja ez a gyulladás és fertőzés, nem szorul a nőgyógyászra akkor sem, ha orvoshoz akar fordulni. És velük csupa jó tapasztalat szokott lenni - mások neten olvasott eseteit is összegezve.
2013. máj. 6. 13:44
Kapcsolódó kérdések: