SOS nőgyógyász aki tud ma fogadni?
Dr. Kulcsár Tamás
Jó orvos, V. kerületben rendel, ma délután is.
Bejelentkezés, előjegyzés telefonon: 3-376-396 egész nap.
Cím: 1052 Budapest, Váci utca 25. III. em. 3.
(Mobilja: 06-209-381-794)
Ühüm. A háziorvosod mit mond?
Lehet, hogy belgyógyász is kéne Neked, ő majd elküld endokrinológushoz, de Magadtól is mehetsz endokrinológushoz is. Vérképed volt? Hormonok is?
A másik a fertőzés: ezt valószínüleg más úton jobb eséllyel ki tudod kezelni, mint nőorvosok által.
3 éve kezelgetnek félre az nőorvosok? A húgyútjaidra nem terjedt át?
Úristen!
ÉS urológiára miért nem mentél még el?
Soron kívül fogadnak, csak be kell ülj a sorba!
Ezt ki mondta, hogy budapesti SZTK-ba csak budapesti lakos mehet?
Én 8 hónapig jártam nőgyógyászokhoz, mezei gombával kezdődött, a végére 3 másik fertőzésem is lett, amiket a rendelőben kaptam el. Mikor véreset pisiltem, az urológiára mentem, ott azt mondták, hogy ö is ugye a nőgyógyászatról jött, nem baj, majd mi kikezeljük. 2 nap múlva gyógyult voltam.
A hüvelyflórát is vizsgálja az urológus, a 2-t ugyanis egyszerre kezeli, mert átfertőzödik idővel a hüvelyből a húgyutakra úgyis.
Na, ezért nem kell nőgyógyászhoz menni fertőzéssel. Pontosítok: nem nem kell, hanem nem szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!