Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » SOS nőgyógyász aki tud ma...

SOS nőgyógyász aki tud ma fogadni?

Figyelt kérdés
Mivel nincs Budapesti lakcímem sztk-ban nem fogadnak, már telefonálgtok össz vissza, nagyon sok magándoki fel sem veszi. Még ma kéne dokihoz mennem. :( Nagyon el vagyok keseredve.
2013. máj. 6. 11:33
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Dr. Kulcsár Tamás

[link]

Jó orvos, V. kerületben rendel, ma délután is.

Bejelentkezés, előjegyzés telefonon: 3-376-396 egész nap.

Cím: 1052 Budapest, Váci utca 25. III. em. 3.

(Mobilja: 06-209-381-794)

2013. máj. 6. 11:39
 2/24 A kérdező kommentje:
Köszi, este 6ra kaptam időpontot. :)
2013. máj. 6. 11:44
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen. Jó orvos, én is hozzá járok. Remélem, minden rendben lesz.
2013. máj. 6. 11:46
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek minden így sikerüljön!!!:)
2013. máj. 6. 11:46
 5/24 anonim ***** válasza:
Esetleg lelki orvoslás addig is? Mi aggaszt?
2013. máj. 6. 11:47
 6/24 A kérdező kommentje:
2 hónapja nincs mensim, görcsölnek a petefészkeim, tele lettem pattanással, elkezdett szőrösödni a hasam alja, kezd szakállam nőni, a pajeszom már korom fekete és nő folyamatosan. Ezen felül 3 éve van visszatérő hüvelyi fertőzésem, amiből nem tudok kigyógyulni, így minden nap együtt élek a fájdalommal.. :(
2013. máj. 6. 11:54
 7/24 anonim ***** válasza:

Ühüm. A háziorvosod mit mond?

Lehet, hogy belgyógyász is kéne Neked, ő majd elküld endokrinológushoz, de Magadtól is mehetsz endokrinológushoz is. Vérképed volt? Hormonok is?

A másik a fertőzés: ezt valószínüleg más úton jobb eséllyel ki tudod kezelni, mint nőorvosok által.

3 éve kezelgetnek félre az nőorvosok? A húgyútjaidra nem terjedt át?

2013. máj. 6. 11:58
 8/24 A kérdező kommentje:
De, átterjed arra is, de nem foglalkoznak vele, szerintük bebeszélem magamnak. Pedig minden alkalommal van vér a vizeletemben... A helyzet az, hogy a háziorvosomnál eddig egyszer voltam, mert költötünk és akkor is csak az adataimat átkérni. Ezen felül sose voltam nála. És már nem is megyek szerintem.
2013. máj. 6. 12:10
 9/24 anonim ***** válasza:

Úristen!

ÉS urológiára miért nem mentél még el?

Soron kívül fogadnak, csak be kell ülj a sorba!

Ezt ki mondta, hogy budapesti SZTK-ba csak budapesti lakos mehet?

Én 8 hónapig jártam nőgyógyászokhoz, mezei gombával kezdődött, a végére 3 másik fertőzésem is lett, amiket a rendelőben kaptam el. Mikor véreset pisiltem, az urológiára mentem, ott azt mondták, hogy ö is ugye a nőgyógyászatról jött, nem baj, majd mi kikezeljük. 2 nap múlva gyógyult voltam.

A hüvelyflórát is vizsgálja az urológus, a 2-t ugyanis egyszerre kezeli, mert átfertőzödik idővel a hüvelyből a húgyutakra úgyis.

Na, ezért nem kell nőgyógyászhoz menni fertőzéssel. Pontosítok: nem nem kell, hanem nem szabad.

2013. máj. 6. 12:15
 10/24 anonim ***** válasza:
Két háziorvosod lehet amúgy.
2013. máj. 6. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!