Lehet valami bajom, ha hónapok óta nem menstruálok, és nem vagyok terhes? A nőgyógyász szerint a túlsúly az oka, elküldött endokrinologushoz, ahova szeptemberre kaptam időpontot.
valószínűleg írt volna gyógyszert, ha tudná, hogy mi a bajod
még szerencse, hogy hasra csapva nem írt fel valamit
majd ha meglesz az endokrinológiai vizsgálat, akkor kiderül, hogy honnan ered a probléma, milyen hormonokkal van bibi, és kapsz gyógyszert is
a túlsúlyodra meg tessél szépen odafigyelni
Röhej, hogy ennyit kell várni!!!
Amúgy igen, lehet a túlsúlytól, ha azt hormonális probléma okozza.
Valószínűleg nem szimplán a kövérségtől nincs rendben a menzeszed, hanem mindkét dolog (a kövérség és a rendetlen menzesz) is egy okra vezethető vissza.
Már 4 éve is el kellett volna küldeni endokrinológushoz ahelyett, hogy látatlanul fogamzásgátlót meg gyógyszert írt fel...De hát jobb későn, mint soha.
Jó eséllyel PCOS-ed van, szerintem nyugodtan kezdhetsz utánaolvasni.
Hasonló problémákkal küzdök. A menstruációm rendszertelen,mióta menstruálok. Beállítani nem tudják. Van, hogy hónapokra kimarad. Már orvost is váltottam, mert csak gyógyszerezett, de semmi javulás nem volt éveken keresztül. Elküldött terheléses cukorvizsgálatra. Alig eszem, és akkora vagyok, mint egy bálna. Már nagyon elegem van. Babát szeretnénk, de így hogyan? A héten megyek endokrinológushoz. (3 hónapja jelentkeztem be, mostanra kaptam időpontot! Az eredmény is ilyen gyors lesz?)Kíváncsian várom az eredményt! Találgatnak, hogy PCO vagy sem? Ez a magyar orvostudomány!
Véleményetek??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!