Felfáztam? Mitől lehet ez, mit tudok tenni vele?
Figyelt kérdés
2-3 hete a megszokottnál gyakrabban van vizelési ingerem, éjszaka is minden nap felkelek pisilni, pedig eddig soha, a vége felé gyakran kellemetlen érzés, de nem fáj, viszont van hogy nem múlik el az inger, és 10 perc múlva ki kell mennem megint. Nem véres, nem fáj se hasam se hátam, 1-2 alkalommal éreztem szúrós szagot, miután alkoholt ittam. Mi lehet ez, mivel tudnám megszüntetni? Antibiotikumot nem szeretnék szedni.2013. jan. 24. 06:29
1/3 anonim válasza:
Pont ugyanígy vagyok én is. De én terhes vagyok és a baba nyomja a hólyagomat! Nem azt mondom, hogy terhes vagy, hanem hogy a hugyhólyagoddal lehet valami.
2/3 anonim válasza:
kamillás meleg ülőfürdő, igyál kamillateát, ha nem segít,akkor menj el vele dokihoz,nem feltétlenül rögötn antibiotikumnot fog adni.
3/3 anonim válasza:
Igyál nagyon sokat.h "átmosd" a hólyagodat,mert amit leírsz hólyaghurutnak tűnik.Vegyél tőzegáfonya teát,az vizelet-,hólyagtisztító. De sajnos,ha ezektől nem javul kénytelen leszel orvoshoz menni és nem kerülheted el az antibiotikumot. Hiába nem akarod szedni, KELL, mert felszálló fertőzés révén a veséd is megbetegedhet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!