Szerintem felfáztam. Csíp ha pisilek, folyamatosan vizelési ingerem van és fáj a hasam is. Mit kell tenni? Nődoki vagy körzeti orvos?
Figyelt kérdés
2010. nov. 16. 09:08
1/6 anonim válasza:
Házi orvos, vigyél vizeletet egy kis üvegcsébe, abból megtudja állapítani, van e genny, a vizeletbe. Tedd így,és megfogsz gyógyulni.Ad rá gyógyszert, ne halogasd,
2/6 anonim válasza:
Szia!
Minél előbb háziorvos, mert később iszonyúan tud fájni, véreset is pisilhetsz, ne ijedj meg.A háiorvos ír fel valamilyen antibiotikumot, plusz nagyon sokat kell inni és pihenni. Két nap és semmi bajod sem lesz.Próbálj figyelni hogy naponta megigyál 2-3 L folyadékot ezzel megelőzheted a tünetek kialakulását.Van akinek szex után is jelentkezik, úgyhogy szex után pisilj mindig hogy megakadájozd az esetleges kórokozók feljutását a húgycsőbe.
Jobbulást.
3/6 anonim válasza:
Előbb háziorvoshoz menj, és kérj beutalót vizeletvizsgálatra. Aztán menj vissza az eredménnyel a házidokihoz és a többit majd ő elmondja.
4/6 A kérdező kommentje:
És táppénzre fog venni?
2010. nov. 16. 12:42
5/6 anonim válasza:
Valószínűleg hólyag-hurut ,s erre antibiotikumot ír fel ami kb 3-5 nap múlva már hat is. Mielőbb szaladj el a háziorvoshoz,mert én sem akartam munkából kimaradni 3-4 napra egy kis felfázás miatt,s vesemedence-gyulladást kaptam. Így meg 3 hétig voltam táppénten :(
6/6 anonim válasza:
Nagyon sokat szenvedtem ettől, sokáig azt mondták, hogy hólyaghurut, aztán kiderült, hogy hüvelygyulladásom volt. Nekem a Sumetrolim volt a legjobb gyógyszer és a zsurló-cickafark tea, teljesen naturon, nem valami kellemes de meg lehet inni. Az antibiotikumok nem segitettek. Sok-sok év után gyógyultam ki belőle, lehet segitett a néhány kurás Béres Csepp is, illetve, hogy nőgyógy.tanácsára elhagytam a tusfürdőket,habfürdőket, illatositott szappanokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!