A műtétem óta folyamatosan azt hiszem, hogy valami bajom, pedig az orvos egyértelműen közölte, hogy minden rendben, mit tegyek?
Hali!
_ Hány éves vagy?
_ Januárban pontosan mi és hogyan történt, és a történésekre te hogy reagáltál? leírod részletesen a történetedet? (Így talán ennyivel is könnyebb lesz neked...)
_ Tud vki arról, hogy mi történt veled? Beszélgettél vkivel az érzéseidről, amit ez az egész kiváltott?
Üdv: EE
@ Előző (15:04-es)
EE nem okoskodik, ellenben felvállalja, hogy nem orvos. Uakkor visszakeres7ő a hozzászólásai, míg te az usered lát6atlanságába rejtőzködve fedezékből támadod, szóval sztem nem ártana egy kicsit elgondolkodnod a viselkedésedről és ne kéne a másikat besározni csakazért, mert nem szimpatikus, vagy mert nem vagy azonos véleményen vele! Vili? >:-o
Elfogadom, hogy neked ebben a bizonyos témában, te némiképp több tapasztalattal bírsz, ezt tiszteletben tartom. Azt azonban nem tudom benned tisztelni, hogy most ezzel kiharsogva, hogy neked kivették az egyik herédet akármi miatt is, te feljogosítva érzed magad arra, hogy a másikat -- akit ráadásul nem is ismersz, és nem tudod, ő nála miben le7 esetleg okosabb -- provokáld ezzel, illetve mocskold.
Mások segítése NEM VERSENY, NEM RIVALIZÁLÁS!
("Énrám írj privit, nekem vették ki a herémet...hihííí... ő a hülye...!" ((8DD ...mint a kisgyerekek.)
Akkor elmondom neked, hogy most már több mint 1 hónapja én is kis híján abba a szituációba kerültem, hogy megműttessem az egyik herémet, és én is -- úgy mint a kérdező is, -- folyton lenyúltam, fogdostam, mert aggódtam. Már-már önkéntelenül is. Többminden variáció megfordult a fejemben, hogy ez mi minden le7, de nem gondoltam mindjárt a legrosszabbra, bár az is megfordult a fejemben. Kifejezetten szenvedtem, (úgyhogy ha glod, vihog6sz,) kínomban már a jégakkuhoz nyúltam, annyira xar volt. Nem teketóriáztam: mihamarabb elmentem urológushoz, hogy tisztázzam mi is ez, és kizár6sam a felmerült kórképeket. Tehát maximálisan meg tudom érteni (én is) mi miatt aggódik a Kérdező, úgyhogy vegyél vissza, előző!?! Okés? Z:-I
========
És most hozzád, kedves Kérdező!
Ennyiből és innen nekem is herecsavarodásnak tűnik ez, csak azt nem értem, hogy ennyi orvost megjártál és akkor hogy nem vették ezt észre??? ((S:-s
Amikor hozzányúltál a (nem tudom, melyik heréd volt ez??) érintett golyódhoz, nem próbáltad meg az ondózsinórt kitapintani? Ha igen, nem éreztél rajta vmi olyasvmit, mintha egy szakaszon durván megvastagodott, megcsavarodott volna? Vagy pusztán, ahogy odanyúltál, még az is őrjítő fájdalommal töltött el?
Hereultrahangot nem kértél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!