Mit kell ilyenkor tenni? Felfáztam, és folyásom van. Azt hallottam, ilyenkor jót tesz, ha a fürdővízbe teszünk egy kanál sót. Ez segít? Vagy valami más, ami jó erre? 18/L
A "felfázás" valójában húgyúti fertőzés: a húgyhóhyagod vagy a húgyvezetéked baktériummal fertőződött, és antibiotikumos kezelés kell ellene, amit a háziorvosod írhat fel.
A folyás a hüvelyedből jön, nem a húgyhólyagodból, és hüvelyi fertőzés okozza, amit mega nőgyógyászod tud kezelni. Egy kanál sóü nem elég. Legyen eszed, nem vagy már gyerek, tudhatod, hogy a nőgyógyász nem fog megenni. Cipőt, esernyőt veszel, és elballagsz szépen a nőgyósyászodhoz, hogy vizsgáljon meg, és írja fel a megfelelő hüvelykúpot.
A fürdővízbe egy kanál só jót tesz a bőrödnek, de a folyásodat NEM FOGJA KIKEZELNI. Ez van.
Nekem a doki mondta hogy felfázástól is lehet folyásom.
És kipróbáltam már a sós fürdőt is, de nem egy kanál sóval, hanem 1 kg konyhasót kell egy kád vízbe tenni. És abban üldögélni kb. 30 percig.
Gyógynövényboltban, drogériában (esetleg DM, Rossmann) lehet kapni felfázásra ezt-azt. Én pl. Urogin-t vettem egyszer, és elmúlt:
Köszönöm mindenki válaszát!
Magamról annyit, hogy tulajdonképpen már nem olyan erős a folyás, sőt szinte nincs is. De elég parázós vagyok, szóval holnap doki :) Izgulok, mert nem sok tapasztalatom van a nőgyógyásszal :D Jó, tudom, nem fog megenni :) Majd írok, hogy mit mondott :) Még egyszer köszi a válaszokat!
...utolsó vagyok...
Dokival azért nézesd meg magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!