Ha napi egy jackobs 3in1 megiszik egy gyerek (15) éves 400ml tejel és 2 kanál cukoral lehet tőlle valami baja?
Semmi baja nem lesz, talán finoman fogalmazva még ajánlható is!A gyermekorvosunk szerint jobb is mint a tejeskávé főzött presszókávéból.
Lényeg a mértékletesség de mint írtad napi 1 ről van szó az nem gond(nekünk a gyerekorvos napi 2-3 bögre tejeskávét mondott elfogadhatónak 10 éves kisfiunknak)).
A koffeinnek meg több hasznos oldala van egészségügyi szempontból(rengeteg antioxidáns van benne, csökkenti a cukorbetegség kockázatát,hozzájárul a szív és érrendszer működésének javításához )és már bebizonyított tény hogy a vérnyomást sem emeli kóros mértékben.
15 éves fiúnak pedig már normál kávé sem extrém-nyugodtan fogyaszthatná azt is.
Tekintve, hogy a 13-15évewsek zöme napi szinten literszámra vedeli az energiaitalokat, és még nem hullanak sorra, semmi baj nem lesz ennyiből. Bár a rendes presszókávé tejjel milliószor jobb lenne, az azért mégsincs feltuningolva mindenféle vacakkal, nem esett túl 800 féle eljáráson.
15 évesen ittam rendes kávét is néha, azon kívül, hogy a vérnyomásomat helyretette, semmi hatása nem volt, még csak nem is pörögtem fel. :D
Nagyon is!!!!
Főleg a sok cukortól!!!
A nevébe is benne van, hogy 3in1 = cukor-kávé-tej egyben.
15 éves gyereknek még kakaót adjál, mert 20 éves korára napi 6-8 kávét fog inni a legerősebb ből.
Azzal nem szeretjük jobban a gyerekünket, ha közben elrontjuk.
Magas vérnyomás, elhízás, nyugtalanság, álmatlanság és sok koleszterin lessz az eredmény
SEMMI AZ ÉG VILÁGON ÉN VALÓDI KÁVÉT FOGYASZTOK RENDSZERESEN 15 ÉVES KOROM ÓTA MOST 50 N TÚL SEM ÉRZEM, HOGY VALAHA IS GONDOT OKOZOTT VOLNA.A 3/1 MEG AZTÁN PLÁNE NEM MIVEL A SZÁRMAZÁSA NEM IS TALÁLKOZOTT A KÁVÉ CSERJÉNEK TERMÉSÉVEL!
EZ CIKÓRIÁBÓL KÉSZÜL ÉS ANNAK IGAZÁN MINIMÁLIS A KOFFEIN TARTALMA!/TALÁN NINCS IS?!/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!