Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A lányok miért titkolják...

A lányok miért titkolják annyira, hogy menstruálnak? 13/L

Figyelt kérdés
Úgy értem.. hogy nem kell kiírni a homlokára, hogy szia menstruálok, de ha vki rákérdez, vagy feljön a téma, akkor miért kell letagadni? Ezt csak én látom rosszul, és tényleg cikinek számít? Mert a mi osztályunkban pl van(nak) olyan fiú(k) akivel/akikkel normálisan lehet erről beszélni, megértik, és talán így még kicsit beindítja is őket, hogy a menstruáló nő képes gyermeket nemzeni és szülni. Más fiú(k) pedig kiröhögi(k) stb.. Mit lehet az utóbbi réteggel kezdeni, ha ők is tudják, hogy mestruálsz? Vagy vannak olyan lányok is, akik meg azt kamuzzák, hogy megjött nekik. Ebben mi a logika?

2013. jan. 12. 09:23
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
94%
Ez nagyon jó kérdés! :) Tudod, én fiú vagyok, és 9 éves korom óta van egy lány barátom, és vele mindig meg lehetett ezeket a dolgokat beszélni. Szerintem ha a lányok annak fogadnák el a menstruációt, ami, azaz a világ legtermészetesebb dolgának, akkor a fiúk sem lennének velük olyan bunkók!
2013. jan. 12. 09:31
 2/26 anonim ***** válasza:
90%
Első vagyok. Egyébként ez nem csak a lányok hibája, hogy nem tekintik természetes dolognak a menstruációt, hanem az anyukájuké! Ugyanis, ha úgy nevelnék a lányokat, hogy ne csináljanak ebből olyan misztikus dolgot, akkor ők is másképp állnának hozzá! :)
2013. jan. 12. 09:35
 3/26 anonim ***** válasza:
7%
És a női egészség, betegség, oldalt olvasgatod???
2013. jan. 12. 09:35
 4/26 anonim ***** válasza:
Kedves 3. válaszoló! Miért kell egyből rosszra gondolni???
2013. jan. 12. 09:37
 5/26 A kérdező kommentje:
Na szóval 1. én is így gondolom, de szeretnék még válaszokat. köszi:)
2013. jan. 12. 09:38
 6/26 anonim ***** válasza:

Én ugy vagyok vele hogy ha megkérdezik akkor megmondom,persze nem olyankor amikor vki gunyosan mondja mert pl épp szar kedvem van,vagy ideges vagyok és akkor beszolnak h "mi van megött?"

Ám nálunk 12-13 évesen a fiukat nem izgatta h kinek van meg kinek nincs,inkább a csajokkal beszéltük ezt meg. Egy srác se kérdezte meg h te már mesizel e vagy ilyesmi...

16/L

7/26 anonim ***** válasza:
91%
Az első 2 válaszoló vagyok. Egyébként csak hogy tudd, Kedves 3., nem csak én vagyok az egyetlen férfi ezen az oldalon, de érdekes módon, mindig csak velem kötözködtök!!! Pedig senkinek nem írok semmi olyat ami félreérthető!!!
 8/26 female_superiority ***** válasza:

Mert ez egy elcseszett társadalom, azóta, hogy a férfiak átvették a hatalmat. Régen, a matriarchátusban, a Nőuralomban, ezt nem titkolta senki, sőt büszke volt az ember lánya, ha először megjött neki.

Ez volt a normális!

2013. jan. 12. 09:39
 9/26 anonim válasza:
titkolni? pfff nálunk inkább menőznek vele -.-
2013. jan. 12. 09:40
 10/26 anonim ***** válasza:
Én se hallottam még hogy titkolják, inkább még füllentenek is, hogy ők már "nagylányok", amikor még meg sem jött..
2013. jan. 12. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!