Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A fiúk tényleg érettebbnek...

A fiúk tényleg érettebbnek tartják azokat a lányokat, akik már menstruálnak? 14/L

Figyelt kérdés
Van benne valami igazság?

2013. jan. 8. 16:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Én 9 évesen kezdtem menstruálni, de attól még nem tartottak érettnek, legalábbis sose mondta senki a fiúk közül. :D
2013. jan. 8. 16:10
 2/11 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem ez oltári nagy baromság. Ráadásul az én fiú ismerőseimnek fogalma sincs arról, hogy én mikor kezdtem, és a mai napig nem tudják, hogy éppen megjött e vagy sem...
2013. jan. 8. 16:15
 3/11 female_superiority ***** válasza:
100%

Valaha így volt. Régen, amikor még minden rendben ment. A Nő volt a teljes jogú ember, a vezető, a férfiak máosdrendűként kiszolgálták a Nőket. A régi jó matriarchátus. És igen, akkoriban ha egy lány elkezdett menstruálni az volt a felnőtté válás küszöbe, nem az életkor. (Ebből is látszik, hogy a Nő való előbb, a 18 év egy férfiak által megúhozott mesterséges vonal, nekünk egyértelmű jelzésünk van rá, hogy egy új szakaszba léptünk.) A többi Nő elismerte és maga közé fogadta, ezzel pedig automatikusan nőtt a férfiak szemében is.

Ma már inkább nevetségessé próbálják tenni a menstruációnkat, hogy a férfiak továbbra is felettünk álljanak.

2013. jan. 8. 16:42
 4/11 anonim ***** válasza:
81%
Nem hiszem, nincs a homlokodra írva, ha nem mondod nekik, fogalmuk se lesz róla, de a mai tizenévesek nem hiszem, hogy így fogják fel.
2013. jan. 8. 19:58
 5/11 anonim ***** válasza:
91%
Nem hiszem.Amúgy is,honnan tudnák,hogy mikor menstruálsz?Hacsak nem mondod el,akkor sehonnan.
2013. jan. 8. 20:47
 6/11 anonim ***** válasza:
40%
Nem. A szellemi érettség sokkal fontosabb mint a testi! Vannak olyan testileg fejlett lányok, akik lenézik a későn érőket. Márpedig ez egyáltalán nem utal szellemi fejlettségre és ez a baj!!!
2013. jan. 9. 07:11
 7/11 anonim ***** válasza:

nálunk igen,mármint az osztályban :D

épp megvan és a barátnőmnek sikerült megosztania a padtársával meg általában mással is(mert idegbetegeskedtem és rám kiabált hogy "te csak menstruáljál,ne idegeskedjél xd",így amikor megvan,még pár fiú is tudja.

visszatérve a témához igen,lenézik azt a lányt,mert az gondolják hogy ebben a korban mát mindenkinek megjött,de akinek még eddig sem,azt lekislányozzák,nem mondják ki,csak gyerekesnek nézik :DD

pl. ha megtudják,hogy valakinek még nem jött meg,akkor: "tényleg?! :o"

az osztályban amúgy sem tabu téma,sőt még ők is hozzá tudnak szólni :) szerencsésnek mondhatom magam,hogy nálunk a fiúk nem gúnyolják a lányokat emiatt.

ja és miért tetted fel ezt a kérdést kérdező? (még annyi,hogy van benne igazság,de a fiuk többsége magasról tesz rá)

14L

2013. jan. 9. 15:42
 8/11 anonim ***** válasza:
22%
esetleg még azért gondolhatják igy mert velük már lehet szexelni és ugye a fiúkat csak ez érdekli...
2013. jan. 11. 18:48
 9/11 A kérdező kommentje:
Utolsó. Erre nem is gondoltam. De igazad van. ;)
2013. jan. 11. 19:07
 10/11 anonim ***** válasza:

igen,utolsónak igaza lehet.mivel az ember is szaporodik,tehát ösztönös dolog,ezért az állatoknál is úgy van hogy a hímek arra a nőstényre mennek,aki fogamzóképes.

mivel ha már menstruál egy lány,akkor azt jelenti hogy életet tud adni és a férfiaknál ez is "beindító" dolog,ha érted :D mert ha menstruál már valaki,akkor utána van peteérése is,és kutatások szerint egy ovuláló lányt vonzóbbnak látnak a fiúk(vagyis akkor jobban megnézik,stb,amikor peteérése van)! ez a feromonok miatt van,de a férfiak ösztöneibe bele van kódolva valahogy,hogy ezt érezzék meg vagy nem tudom :) remélem érted

2013. jan. 11. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!