Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem mondják el egyes...

Miért nem mondják el egyes lányok a fiúknak, hogy menstruálnak? :d

Figyelt kérdés
Szerintem nincs abban semmi szégyellni való.
2012. júl. 20. 23:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
Hogy értve? Miért kéne bárkinek is elmondanom? Egyáltalán ki kíváncsi erre? Tőlem még senki nem kérdezte az biztos. XD
2012. júl. 20. 23:12
 2/13 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem meg nem fontos a fiuknak tudni hogy épp meik lány menstruál,ez igazából nem tartozik a fiúkra... :-)
2012. júl. 20. 23:15
 3/13 anonim ***** válasza:
84%

Hát a barátnőm nehezen tudná előlem titkolni, de miért is tenné, természetes dolog, akkor ijednék meg, ha nem menstruálna:)

De ugye nem akarsz egy táblát a nyakadba akasztani és ráírni, hogy "éppen menstruálok"?!:)

2012. júl. 20. 23:17
 4/13 anonim ***** válasza:
93%

Nyilván a párom tudja, mikor menstruálok, de más fiúknak miért mondanám el? Azt sem közlöm velük, hogy előző este hányszor, milyen pozícióban és mennyi ideig csináltuk a barátommal. Magánügy.

Plusz furán néznének rám, ha bárkihez is odamennék, hogy heló, Janka vagyok és menstruálok.

2012. júl. 20. 23:24
 5/13 anonim ***** válasza:
41%
Na ez az amit én se értek. Én fiú vagyok, és 9 éves korom óta van egy 2 évvel idősebb lány barátom, akivel mindig is tudtunk ilyen intim dolgokról beszélni. Szerintem ha a lányok nem csinálnának ebből akkora titkot legalább akkor, ha a fiúk rákérdeznek, akkor a fiúk nem cikiznék emiatt a lányokat.
2012. júl. 21. 06:17
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Talán mert semmi közük hozzá ?

Nem fogom nagy piros betűkkel kiírni a homlokomra, hogy menstruálok, csak mert természetes. Nem is értem, hogy miért kéne mindnekinek tudni róla...

Párodnak elmondod, hogy akkor bocsi, most 6 nap szünet, aztán kész.

Senkinek semmi köze hozzá, meg nem is hírértékű a dolog, hogy tudnia kellene a környezetemnek róla.

2012. júl. 21. 13:23
 7/13 anonim ***** válasza:
87%
Basszus miért a fiúk beszámolnak az első magömlésükről? Miért kell erről bárkinek is tudnia??? Számomra az is fura, hogy a családtagokkal közölni kell, hogy mikor lett a kislányból "nagy" lány pl nagymama...Ez egy annyira intim dolog. Persze okés, hogy az édesanya tudja, hiszen vkitől meg kell tudni róla mindent meg vkihez fordulni kell, ha probléma van. Meg okés, hogy az ember párja is tudja, hiszen együtt élnek a legintimebb kapcsolatban meg azért a szexuális élet szempontjából nem mindegy vagy családalapítás miatt. De csak úgy fiúknak?? Hogy gondolod? Menjen be az osztálytársad a suliba és az osztályteremben mondja a fiúkna, hogy "na helóka, tegnap megjött"...Istenem az ilyen kiveri nálam a biztosítékot. Neked ezt miért is kell tudni? Attól, hogy nem köti a te orrodra, nem biztos, hogy szégyelli. Már ne is haragudj, de egy olyan témát feszegetsz, ami MAGÁNÜGY.
2012. júl. 21. 22:12
 8/13 anonim ***** válasza:
89%
Az előttem szólokkal teljesen egyetértek hogy most télleg mi közük van a fiúknak ehez az egészhez... És télleg nem mintha ők is beszámolnának a saját változásaikró.... MÁR BOCS!!!
2012. júl. 22. 10:52
 9/13 anonim ***** válasza:
9%
A tegnapi 06:17-es vagyok. Nem arról van szó, hogy hirdessétek, hogy menstruáltok, de ha egy fiú szeretne erről beszélgetni, akkor ne mondjátok, hogy ez nem tartozik rá, vagy női dolog. Így ne csodálkozzatok, ha cikiznek Benneteket a fiúk.
2012. júl. 22. 11:15
 10/13 anonim ***** válasza:
88%

Én még olyan fiúról nem hallottam, aki akar erről beszélgetni. Nem érdekli őket a dolog, ha téged érdekel, akkor meg így jártál. Engem sem túlzottan érdekel, hogy mekkora meerevedéssel ébredtek fel reggel. És azt, hogy a fiúk "cikizik" a lányokat a menzesz miatt csak azért, mert azok nemb eszélnek róla, legalább akkora bárgyúság állítani, mintha a megerőszakolt nőket azért erőszakolták meg, mert volt rajtuk egy kivágott felső, és nem az erőszaktevő aberráltsága miatt.

Lehet, hogy 10 éves korban ez a módi, de itt már mindneki kinőtt belőle. Ha meg valaki felnőtt fejjel "cikiz" egy nőt a menzesszel kapcs.-ban, arról meg megvan a véleményem.

Úgyhogy szállj le erről a témáról, nem egy egy izgi téma, amiről órákig lehet beszélni, nem egy sportmeccs, nem egy olyan dolog, amire mindenki kíváncsi. Ha valaki megkérdezné, hogy " Na, Józsika, milyen színű volt a vizeleted reggel ? Megkönnyebültél utána ? " szívesen válaszolnál rá ? Pedig természetes...

2012. júl. 22. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!