Miért nem mondják el egyes lányok a fiúknak, hogy menstruálnak? :d
Hát a barátnőm nehezen tudná előlem titkolni, de miért is tenné, természetes dolog, akkor ijednék meg, ha nem menstruálna:)
De ugye nem akarsz egy táblát a nyakadba akasztani és ráírni, hogy "éppen menstruálok"?!:)
Nyilván a párom tudja, mikor menstruálok, de más fiúknak miért mondanám el? Azt sem közlöm velük, hogy előző este hányszor, milyen pozícióban és mennyi ideig csináltuk a barátommal. Magánügy.
Plusz furán néznének rám, ha bárkihez is odamennék, hogy heló, Janka vagyok és menstruálok.
Talán mert semmi közük hozzá ?
Nem fogom nagy piros betűkkel kiírni a homlokomra, hogy menstruálok, csak mert természetes. Nem is értem, hogy miért kéne mindnekinek tudni róla...
Párodnak elmondod, hogy akkor bocsi, most 6 nap szünet, aztán kész.
Senkinek semmi köze hozzá, meg nem is hírértékű a dolog, hogy tudnia kellene a környezetemnek róla.
Én még olyan fiúról nem hallottam, aki akar erről beszélgetni. Nem érdekli őket a dolog, ha téged érdekel, akkor meg így jártál. Engem sem túlzottan érdekel, hogy mekkora meerevedéssel ébredtek fel reggel. És azt, hogy a fiúk "cikizik" a lányokat a menzesz miatt csak azért, mert azok nemb eszélnek róla, legalább akkora bárgyúság állítani, mintha a megerőszakolt nőket azért erőszakolták meg, mert volt rajtuk egy kivágott felső, és nem az erőszaktevő aberráltsága miatt.
Lehet, hogy 10 éves korban ez a módi, de itt már mindneki kinőtt belőle. Ha meg valaki felnőtt fejjel "cikiz" egy nőt a menzesszel kapcs.-ban, arról meg megvan a véleményem.
Úgyhogy szállj le erről a témáról, nem egy egy izgi téma, amiről órákig lehet beszélni, nem egy sportmeccs, nem egy olyan dolog, amire mindenki kíváncsi. Ha valaki megkérdezné, hogy " Na, Józsika, milyen színű volt a vizeleted reggel ? Megkönnyebültél utána ? " szívesen válaszolnál rá ? Pedig természetes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!