A Mensmentis tényleg annyira, mint amennyire sokan mondják? PCOS-ból, van olyan, akinek segítettek kigyógyulni, ha igen, mivel?
tényleg annyira, mint amennyire sokan mondják?
Te elolvastad mit kérdeztél? Így bárkinek is nehéz lesz erre választ adni.
Na látod:)
A rendszer nem tud magyarul de te igen. Sajnos nem tudom milyen a hely, de így már értem a kérdést.
Szia!
Köszi a választ,bár szedhetnék metformint,de az a baj,hogy nem vagyok cukorbeteg...vagy esetleg így is felírhatják? Mert,mintha hallottam volna ilyesmit.
Szia!
Köszönöm szépen a válaszokat,az utolsó válaszolótól szeretném megkérdezni,hogy,ha van is inzulin rezisztenciám és arra metformint fogok kapni,segít a pattanások és a szőrösödés megszüntetésében? Mert igazából én még nem szeretnék kisbabát,hanem a pattanás és szőrösödés miatt bánt annyira ez a betegség.:( A nőgyógyászom azt mondta,hogy nincs más megoldás erre,mint a fogamzásgátló.:(,de akkor már életem végéig szednem kell?:O
Megmondom őszintén,hogy annyira sajnos nem vagyok eleresztve pénzzel,hogy megengedhessem magamnak a Mensmentis-t,de ,ha segítenének kigyógyulni a PCOS-ból,az nekem minden pénzt megérne. Szerinted sikerülhet ez,nem fogamzásgátlóval is?
Nagyon szépen köszönöm előre is a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!