Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » PCOS-osok! A betegséget...

PCOS-osok! A betegséget nőgyógyásszal és endokrinológussal is kezeltetni kell?

Figyelt kérdés
Az endokrinológus kicsit meglepődött, hogy felkerestem ezzel a problémával. Viszont tartok attól, hogy a nőgyógyász haragudni fog, amiért elmentem egy másfajta szakemberhez is.
2012. febr. 9. 11:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudok átfogó választ adni, de a nőgyógyászodnak úgy említsd, hogy "közben voltam endokrinológusnál is, mert azt hittem oda is kell menni, vagy nem tudtam hol kell ezt elintézni" vagy ilyesmi. Nem hiszem, hogy haragudni fog.
2012. febr. 9. 12:15
 2/4 anonim válasza:

Mivel a PCOSigen összetett betegség az a legjobb ha a két orvos együttműködésben kezel, teljesen jól csináltad:)!

Olvass picit a pcos.hu- n, nagyon jó portál, sok hasznos infóval.

2012. febr. 9. 23:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Már nézegettem azt az oldalt. Azt nem értem, hogy az endokrinológus miért csodálkozott, hogy mentem. Nem tudom, baj-e, hogy el kezdett kezelni, és csak ezután megyek majd vissza a nőgyógyászhoz? Nem kellett volna megkérdezni a nőgyógyásztól, hogy menjek-e endokrinológushoz?
2012. febr. 10. 14:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Én nőgyógyászhoz mentem először, ő utalt endokrinológiára, szóval biztosan nem fog miatta haragudni, hogy voltál ott.
2012. febr. 21. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!