Miért nem mondják el egyes lányok a fiúknak, hogy menstruálnak? :d
Figyelt kérdés
Szerintem nincs abban semmi szégyellni való.2012. júl. 20. 23:08
11/13 anonim válasza:
Na szóval.. én 13 éves lány vagyok. Osztályunkban szintén ugyanez megy, 38-an vagyunk, ebből kb. 6 lány menstruál már (többek között én is). Néhányan (szinte mindenki) úgy csinálnak, mintha ez olyan misztikus titok lenne, pedig ez egy teljesen természetes dolog. Ne értsetek félre, nem azt mondom, hogy ki kell írni a homlokunkra, hogy menstruálunk, de ha beszélgetés közben feljön ez a téma (mostanában elég gyakori) akkor miért kell titkolni. és hadd fogjam egy kicsit a fiúk pártját is. Köztudott-ne sértődjetek meg, de ez tény és való- hogy a fiúk később érnek mint a lányok. Ennek ellenére-legalábbis ha én beszélek velük- teljesen normálisan megértik, sőt talán még egy kicsit.. hogy is mondjam.. tetszik is nekik. Úgy értem ha egy lány elkezd menstruálni, onnantól kezdve képes teherbe esni. És ez nekik.. na értitek.. :))
12/13 anonim válasza:
Nálunk az egyik srác egy folytában ezt kèrdezgeti megjöt már?
Valamelyik srác meg ezt kèrdezgeti mi az a menstruáció?
13/13 anonim válasza:
Szerintem csak az anyának ės talán a pasinak kéne tudnija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!