Azok a lányok írjanak, akik még egyáltalán nem menstruálnak! Hány évesek vagytok? Mióta serdültök, stb? Voltatok emiatt orvosnál?
és ha igen,akkor az orvos mit mondott?
köszi
1 és fél éve serdülsz és az orvos szerint közel van???
én már kb 4 éve(!) serdültem,amikor megjött! átlagban is legalább 2 év serdülés után szokott megjönni. az orvosok sem tudnak jól saccolni,ugye tudod?
nekem azt mondta a doki hogy 2010 nyara körül. ehhez képest 2012 őszén jött meg...
szerintem nem mindegy hogy 12 vagy 14 évesen jelentkezik! pedig már akkor is fejlett voltam,de mégsem jött. na mindegy.
a lényeg hogy ne vedd készpénznek,mert egy barátnőmnek is azt mondta a gyereknődoki hogy 2010 őszén,november körül. és mikor jött meg neki? még mindig nem,de "állítólag" igen,ő azt mondja hogy 2012 tavasza.(kamuzott,mert az anyja lebuktatta,szóval még mindig nem mensizik!). a lényeg hogy ha meg is jött volna neki akkor,az is majdnem 2 éves késés lett volna!
látod,egy orvos sem tudja megállapítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!