Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek sem egészséges...

Szerintetek sem egészséges ekkora fogyás?

Figyelt kérdés
18 évesen 57 kgal kezdtem el szedni a fogamzásgátlót, közel 2 évig szedtem és feljött 23 kg. Abba hagytam a gyógyszer szedést és elkezdtem fogyókúrázni. 1 hónapig napi2x 20 percet tornáztam, zöldségeken és csirkemellen éltem, teljeskiőrlésű kenyeret ettem és nem fogyasztottam semmi cukrosat. Egy centi sem ment le belölle. Aztán kb fél évre rá vége lett egy 5 éves párkapcsolatomnak amit nagyon megviseltem. Azokban az időkben nagyon rosszul voltam ezért elmentem orvoshoz és 1 hónapon keresztül kivizsgálásra jértam. Teljesvérkép, ételallergia teszt, hasi ultrahang, székletvizsgálat, házi orvos, gastroenterológia. kiderült hogy gyomoridegem van. Tavaly ilyenkor 80 kg voltam, ma már 60 vagyok és mostanában azt mondják az emnerek hogy az nem egészséges ha az ember úgy fogy ennyit hogy nem sportol és ugyan azt eszik mint eddig...ti mit gondoltok? Szerintetek sem normális dolog? 22/L

2012. nov. 8. 15:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Egy év alatt 20 kg-ot lefogyni, az szerintem nem olyan durva. Hirtelen nagymértékű fogyásról akkor beszélnénk, ha ezt 2-3 hónap alatt adtad volna le.

Azért mondják, hogy hirtelen nem jó nagy mennyiséget fogyni, mert megviseli az emberi szervezetet, illetve a bőr nem tud úgy alkalmazkodni és lóghat.

A gyomorideg pedig nagyon nem jó, próbálj meg lenyugodni, túllépni a dolgokon, újra meglátni az élet szép oldalát, mert a sok idegeskedés kikészíti a gyomrodat és az sem jó.

2012. nov. 8. 15:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Önmagában a 20 kilós fogyás egy év alatt nem sok. A gyomorideg viszont nagyon nem jó dolog, én inkább amiatt aggódnék.
2012. nov. 8. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!