Nőgyógyásznál zoknit leveszitek? :O
Előszor megyek holnap nődokihoz, tizennégy éves vagyok. Nem a gyermeknőgyógyra. megyünk mert ott egy nő van aki nagyon goromba és durva. Félek elmenni ígyis...
Nem fog szólni a dr.úr hogy nem a gyermekhez mentem? Még szűz vagyok. És...lehet hogy ez tabu téma... zoknit leszoktátok venni?..
Igazából akihez megyek nemsokára az sem valami kedves..vagyis vegyes véleményeket olvastam róla. De a nő dokira még a háziorvosom is aztmondta hogy: uhh..ahhoz? elég durva nő, még a kisgyerekekkel sem kedves. A férfiről meg legalább hallottam jótis :D
És gyermeknőgyógyász is :] na koszi a válaszokat...én egyóra mulva indulok, szorítsatok nekem hogy ne ájuljak el félelmemben.. :[
Koszi nektek, na hazaértem, megvolt :]
Dr.Lőkos Bélánál voltam, nem volt durva se semmi :] Elég rendes volt, próbálta a figyelmem terelni a dologról, kérdezgetett a suliról. Zoknigond pedig -> cipőt visszakellett húzni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!